Tandläkarbesök med Alicia!

Idag ska Alicia och jag till tandläkaren. Gissar att dom kommer påpeka hennes napp-bett... Även om jag tycker vi dragit ner på användandet. Har fortfarande med mig i bakhuvudet vad min BVC-sköterska sa. Så jag "oroar" mig inte. Allt har ju sin gång och jag tycker skrutt och jag har kännt av när det passar och inte passar att sluta och lägga till olika saker.

Trivs riktigt bra på nya jobbet (även om man saknar barn o kära kollegor från det gamla). Ingenting är krångligt, det finns tid för planering och utvärdering och det är inte full rulle från tidig morgon till kväll. Skulle vilja påstå noll stress och frustrationen att inte räcka till och göra ett bra jobb är nästan borta. Skönt!

Idag saknar jag mitt <3

Jag vet ju att skrutt har det hur bra som helst. Jag vet att det kan ju inte bli mer än hälften... Men iaf. =) Saknar men passar ändå på att ladda mina batterier. Måste nog vara det smartaste.


Så mycket som jag vill visa... Så mycket som vi gjort.

Här kommer en skruttunge från midsommar. Hon blev mutat med kaka för att överhuvudtaget ställa upp på bild... Jättebra pedagogik.


Älsklingen och jag firar 2 år tillsammans idag!

Åh.... det känns bra. Vi har det bra. Jag kan bara luta mig tillbaka och äntligen få leva. Allt är ordnat, alla papper är påskrivna. Jag har fått tillbaka mitt liv. En grym ovisshet som jag burit på så länge är borta. Kan ni förstå?! =) Knappt att jag kan. Nästan så jag svävar fram... eller nästan i alla fall. (Ja jag vill gå ner i vikt igen o sluta dricka cola o allt det där som ni ju redan vet...) Haha...

Lyssnar på sprakandet ifrån vedspisen och vinden som viner därute. Jag är inne och här är det varmt. På alla sätt och vis.

Satt och kikade igenom gamla bilder. (får bjuda på några sådana tills jag fått igång kameran)



I´m back!

Tror jag i alla fall. Känns som jag behöver uppdatera lite. =) Vad vill ni veta? Måste hitta sladden till kameran också, en blogg utan bilder funkar ju inte.

Just nu är jag på ny plats, nytt jobb och Alicia på ny förskola. Mycket nytt och jag börjar här och nu. 3 år senare! Det känns bra och jag mår bra!!!

RSS 2.0