På tok för sent...

Ska bara göra det och det och det och det och så är klockan massor. Men är tyvärr ganska pigg då jag somnade med skrutt på eftermiddagen. Hmm. Inte bra. Idag har jag verkligen fyndat. Ahh så bra det känns. Min ekonomi säger väl egentligen att det inte var läge men ärligt så behövde (nästan i alla fall) skrutt utekläder. Hon behövde något vindtätt eftersom hon "kräver" mer än att bara ligga inbäddad i sin åkpåse. Jackan fyndade jag på Intersport. Förra årets modell, spelar ingen roll. Äntligen hittade jag överdaragsbyxor.  Av någon anledning så hängde storlek 80 på andra avdelningen på Lindex?! Jag hade dessutom 30 % rabatt på valfritt ytterplagg och byxorna var billiga innan. Känner mig helnöjd, än så länge. =)

Alicia och jag var också och hälsade på mamma/mormor på sin sista arbetsdag!!! <3

Natt natt!!

Just det... av någon konstig anledning fick den "där" tunnikan följa med hem oxå...


Känner mig hemsk...

Det är full rulle här och allt startar sådär vid halv sex... Tjoho! Alicia bara far runt och är överallt. Vi har ätit frukost och klätt på oss. Tog på Alicia sin Bamsejeansklänning, men ingen bra idé. Det går ju inte att krypa i den och tjejen ramlade framåt och slog i läppen och började blöda. Klänningen är borta och mjukiskläderna på!! Dumma mig...

Det behövs inga ord!


Kaninkatastrof!!!!!

Vet ni? Det blev en ny dag... idag igen?! Det är ju så... även om man inte riktigt inser det när det är som värst. Somnade tillslut. Tack för värmande ord, tankar och kommentarer!!! Det har varit en småseg dag idag men vi har i alla fall varit och hälsat på Anna, Alfons och Wilma. Bara hemmamys.

Jag släpade med mig Alicia in i badrummet idag. Kände att jag behövde en dusch. Klädde av skrutt och lade fram en handduk och leksaker hon kunde ha under tiden... Jo, tjena! Gissa hur många sek. det tog innan Alicia var i duschen med mig? Undrar väl egentligen hur jag tänkte där från början. Men hon var så nöjd och jag kunde duscha klart i lugn och ro med en plaskande glad bebis runt fötterna. Goa goa tjej!!! Mammas lyxbebis. Avslutade med att duscha av henne, men hon måste ha skurit sin lilla lilltå på något?! Måste ha varit något vasst på golvet... stackars. (Fast hon märkte inget men ändå...)

Alicias älskade kanin höll på att tappa sitt ena bakben men är nu lagad av mig. Vad jag kan?! =) Öronen är också tvättade, dom luktade allt annat än godis. Har en liten taktik med att tvätta olika delar på kaninen vid olika tillfällen.

Ja, hon spottade glatt ut nappen och var bara tvungen att smaka på gruset... Fick fiska ut grus från munnen både en och två gånger... men så kul hon hade!!


Här kommer alla känslorna på en och samma gång...

Kan inte sova. Alla andra sover. Ledsen. Hamnade här. Klockan är 22.22... Då får man önska sig något?! Ja eller hur?! Ahhhhhhhhh... det bor en sorg i mig som är svår att förstå. Skulle vilja påstå att det inte är någon som förstår. Ni vet vad jag drömmer om. Jag drömmer om den "där" dagen. Men börjar inse att den finns inte... Den finns inte... *gråter* Ärligt så förstår jag faktiskt inte hur jag ska orka ha det såhär. Ska mitt liv se ut såhär? JAG VILL INTE!!!!!!!!!


Att samarbeta med en person som man egentligen ALDRIG någonsin mer vill se eller veta av. Det är så motstridiga tankar och känslor att det inte går att beskriva med ord. Jag vet att jag måste, jag vet jag vet... Men för att vara övertydlig för att slippa vissa kommentarer så har inte det NÅGOT med Alicias relation med sin pappa att göra. Okej?! DET ÄR MINA KÄNSLOR SOM JAG BROTTAS MED! Vad ska man säga... INGET förvånar mig längre. Ingenting... en likgiltig känsla tar form och den skrämmer mig, massor.

Förlåt alla som jag inte hör av mig till... men det finns liksom INGEN ork kvar för tillfället. Orkar inte. När det blir så blir alla simpla saker till och med överjobbiga. Svårt svårt att förklara...


Måste försöka sova, vill vara världens bästa mamma till min skatt när hon vaknar!!

Se mig, tyck om mig...


Fantastiska tidiga morgon...

Jag börjar faktiskt känna mig rätt pigg, även om jag har en lång startsträcka. Eller hur syster?! =) Alicia slog upp sina blå strax innan fem och somna om var inte att tänka på. (Tyckte hon iaf.) Så nu har vi ätit frukost, pysslat med påskriset, klätt på oss och lekt lite. Frågan är vad vi ska hitta på nu? Promenad kanske?


Freeedag!

Tjoho. Skrutt sover och jag ska passa på att göra mig i ordning. Sedan lunch och plocka upp Liza i skolan. Det blir nog promenad och försöka "hitta" lite björkris. Ikväll är det ju finaldags i Let´s dance också. Heja Claudia!!


Dagens outfit!

Kläder från H&M strl. 80


Inställt babysim!

I morse ringde dom och meddelade att vattnet var för kallt i bassängen för att det skulle vara tillåtet för dom små att bada. Alltså inget sim den här veckan heller. Emma och Alma tittade iaf förbi. Det blir så otroligt sköna dagar då!!! Våfflorna hemma hos mamma och pappa smakade smaskens och lillskrutt fick smaka lite grädde på en sked. Så söt. Nu ska jag försöka packa lite. I morgon är det fredag. <3

Bästa tjejerna!


Söta nappar!

Igår upptäckte jag www.namnnappen.se. Beställde hem 3 st till Alicia.


Kläderna är hämtade!

Det blev en tur till Norrköping tillslut och Bamsekläderna är hämtade. Wiee! Alicia får prova i morgon, då jag hämtade en trött tjej hos sin pappa. Sitter och pusslar med föräldradagarna... lite smått galen blir jag men det löser ju ingenting. Det enda är att det skulle vara så skönt att för en gångs skull bara få slappna av och VETA att såhär blir det. Orka.

Har ni tänkt på hur hemmablind man kan bli? Började kika runt i lägenheten och den behöver verkligen vårstädas, sådär ordentligt. Mitt nästa projekt. Alicia kryper verkligen omkring nu... lilla tjejen hittar ALLT... minsta lilla gruskorn åker in i munnen. Hennes min när hon blir tillsagd att inte peta i vägguttag eller slå på golvlampan är så sursöt. Hon blir sur och bara slår händerna i golvet framför sig...

I morgon blir det äntligen bad för får del. Sedan mys med Emma och Alma för att sedan avsluta kvällen med våfflor hemma hos mamma och pappa. Pappa ska bli klippt och förhoppningsvis hinner vi skotta undan den sista snön. Faktiskt bara lite kvar nu.

Pratade i telefonen med Fredrik och Liza förut. Saknar!

Phu... ingen restskatt!

Så otoligt lättad för det med tanke på att jag är hemma och är föräldraledig. Det man har hört innan är ju typ att F-kassan drar för lite skatt. Skönt skönt skönt!

Jag är så trött... Förstår inte vad det är med mig. Hade lite planer på att åka och hämta Bamsekläderna, men orkar inte?? Har precis sovit förmiddag med Alicia. Inte likt mig. Dags att klura ut ngn lunch till oss.

Huvudvärk på gång...

... och dags att sova. Alicia vaknade strax innan 5 i morse. Hur glad och nöjd som helst. Ahh... Natt natt!!

Äntligen sällskap!

Det känns så otroligt skönt att tjejen tillfrisknat. Äntligen! Alicia och jag firade att sista penicillinet är taget. Hua... men hon vande sig tillslut. Spottade ut nappen, lade huvudet bakåt och gapade när hon fick se att jag höll "sprutan" redo. Mammas duktiga tjej. Igår hälsade vi på Alma och Emma. "Tur" att Alma också hade penicillin hemma då jag glömde Alicias...




Bästa tjejen!

Mamma Älskar Dig!

Vinterbilder, ge tillbaks min snö!!

Eller inte. Var och skottade bort hur mycket snö som helst hos mamma och pappa. Usch... den var tung. Massage önskas. Bilderna är från en promenad innan den försvann.


Tisdag, bara några dagar kvar till fredag...

Alicia och jag är på hemmaplan för tillfället, men så tomt och ensamt det blir. Helgen har varit kalas och jag vet helt klart vad det är som får mig att må bra. Idag har vi varit hos "tandläkaren" på informationsmöte. Känns ändå att det som sades inte var några större nyheter för mig. Alicia fick välja en tandborste och tog en gul... (Det fanns rosa i högen, busunge.)

Alicia kan krypa!!!!!

Lilla tjejen kryper numer omkring. Så otroligt gulligt det ser ut. Jag trodde, ärligt, att hon skulle hoppa över det, men så blev det inte. Känns kul samtidigt som att det blir ett bevis på att hon blir mer självständig. Min "lilla" bebis? Lite fler bilder också. Känner att "det" är så stor del av mig och att bloggen känns halv. Typ... =)


Första skorna!

Ja, jag vet att det inte är nödvändigt och att det inte är rätt skor att lära sig gå i. Enbart för prydnad och att jag tycker dom var fruktansvärt söta!!


Saknar ju bloggen...

Ah, det gick väl sådär att hålla sig borta från bloggvärlden. Saknar den, den är ju så "jag". =) Blir helt fel i mitt tänk liksom. Så fort Alicia gör något framsteg så vill jag ju blogga om det och andra saker också för den delen. Jag känner ändå att det positiva som det ger väger över. Nedlåtande kommentarer ska inte få ta bort min lust. Icke! Förhoppningsvis är ändå min blogg inte en blogg i "träsket". Hoppas inte det.


Nu har jag bestämt mig!!

Det blir en blogg för mina nära och kära och för min egen skull. Hur länge vet jag inte. Men jag mår nog bäst av det för tillfället. Jag vill inte "höra" vissa saker från personer som verkligen inte känner mig. Personer som inte har en j*vla aning om allt. Vet man inte allt kan man heller inte kommentera allt. Så lägg av!!!

Men det är ju en risk med att skriva öppet. men jag som människa är för skör för sådant skit. Ni som verkligen känner mig att jag suger åt mig som en svamp!

Så tack och hej så länge!!


Mera Bamse...

Jag kom ju på att storlek 86 finns till både stora och små. Grymt sugen på att beställa det här till tjejen i strl. 86. Alicia önskar sig i födelsedagspresent... eller nåt. =)


Det vackraste som finns...

... är att se dig när du sover.

Jag gick precis in till tjejen för att titta till henne. Är rätt säker på att hon intagit samma sovställning som jag har. Världens bästa!


Söta Bamsekläder!!

Precis klickat hem dessa till tjejen. Ärligt, jag kunde bara inte låta bli dom.


Ledsen... riktigt ledsen...

Till alla er som tycker att jag är patetisk, korkad och gör bort mig och allt vad det nu var...

 

Läs inte då!!!!!!!!!!

 

Det är min blogg med mina tankar mina åsikter min frustration mina känslor som representerar min vardag med mina problem som jag brottas med och det är från MITT håll. Jag har sagt det förut... (Och det blev ingen korrekt svenska och det struntar jag i.) Saker och ting kan se väldigt olika ut beroende på vem man frågar. SÅ DET HÄR ÄR MIN BLOGG. Jag vägrar att försköna någonting.

 

Idag blev det dipp. En rejäl sådan. Jag borde ha lärt mig, så jag blev faktiskt mest besviken på mig själv den här gången. Måste bli bättre på att få saker och ting skriftligt. Men också så ledsen för att det har varit bra nu när Alicia varit sjuk. Ärligt skrivet utan den minsta ironi. Ledsen för att jag trodde ngt annat. Hoppet är ju det sista som överger.

 

Tack snälla Jennie för att du kom över! Fredrik; Dina ord fick mig att tänka!! <3 Nu har jag tittat på Alicia och jag har bestämt mig. JAG ORKAR, jag gör allt för dig mitt lilla hjärta!!


Gucci jag saknar dig!

Vi låg och kollade på Fuskbyggarna igår. Familjen hade kaniner som man fick se en snabb glimt av. En liten sötnos påminde sååå om Gucci. Åhh... vad jag saknar att få gosa med henne. Att ligga på golvet sådär nos mot nos. Världens bästa kanin!!!


ICA-besöket avklarat!

Jahopp... vad ska man nu hitta på. Städa lite till kanske?! Fast... vet inte om det är så uppskattat. *ler* Men om jag gör det så blir det ju iaf av och på mitt sätt... hm... =) Promenad blir det. Trivs i dom här omgivningarna. Jag  ska bara försöka hitta en slinga så att jag kan gå runt. Gillar inte att vända och gå tillbaks samma väg. Hittills har det bara slutat med att jag hamnat på div. bondgårdar eller så hamnar man på stora vägen mot Arkösund. Där dom för övrigt kör värre än värst... Får se var vi hamnar idag, hoppas på att hitta fler asfaltsvägar, det blir så geggigt annars. Vilka problem jag har, ojoj...


God morgon!!

Ännu en natt har passerat och liksom alla andra nätter sista tiden har vi varit vakna ett antal gånger. Men inatt tappade jag räkningen, vet ärligt inte. Känns som att stoppa in nappen proceduren liksom sker i sömnen. =) Dagens stora händelse blir nog en tur bort till ICA för att köpa ägg. Wiee... är ganska uttråkad för tillfället.


Blir inte klok på det här...

Alicia har blivit alldeles prickig... Har hon också haft scharlakansfeber då eller? Skrutt är fortfarande precis lika gnällig men ingen direkt feber. Alltid något... Hon har dessutom haft en riktig sovar-dag. Känns som hon sovit mer än vad hon gjorde som liten plutt. Jag känner mig heeeelt slut. Zzzzoova....


Första dagen utan alvedon!

Ahhh.... äntligen är min plutt "tillbaka" igen. Nu på morgonen har vi ätit frukost utan gråt?! Vi har lekt, busat och Alicia har börjat "prata" igen. (Efter en vecka med napp i munnen så går det ju inte att säga så mycket...) Efter att jag hämtat Alicia i lördags fick jag nog... Hon kräktes ner hela sig, bilstolen, bilen, mig... Jag behöver nog inte beskriva den situationen mycket mer. Efteråt var hon liksom "borta", helt tom i blicken. Där fick jag nog!!!! Nu skulle jag bara veta vad som var fel med min älskling. Jag tänkte inte lyssna på mer råd om alvedon-höra av sig om det blev värre-snack. Så i lördags kväll var vi och träffade en läkare. (Mitt i läkarbesöket ringer Emma och säger att Alma har scharlakansfeber... Alicia hade ju hunnit smitta stackars Alma.) Halsprov tas på mig och Alicia, vilket visar att Alicia har streptokocker i halsen, halsfluss. Inte så lustigt att min älskling vägrat mat... Nu har vi påbörjat penicillinkuren och jag känner mig så lättad. Att få veta vad som varit fel.


Fredagsmys ensam.

Hmm, Alicias feber kom tillbaka. Varför? Jag som trodde att det hade vänt. En vecka har det hållit på. Vi har varit  hemma och jag börjar känna mig smått sällskapsjuk. Min lilla gnällfis kräver ALLT just nu. Jag har i alla fall borstat tänderna idag. Det ni! T.o.m. grannen under mig frågade lite försiktigt hur det var med oss, om Alicia var sjuk? Jo... minst sagt. Hon berättade att hon hade undrat om hon kunde hjälpa till med något... Det här är så olikt Alicia så det finns inte, när t.o.m. grannarna reagerar. Stackars liten. Ringde till sjukan idag igen. Fick till svar att ge henne mer Alvedon och ringa om det blev värre... (Kanske var just därför jag ringde idag igen. Eller? Inte ringde jag för att meddela att hon blivit bättre sedan i måndags...) Orka. Mamma och pappa var här och lämnade lite gott och blandat så vi överlevde den här kvällen också.

Det blev en kort och långsam promenad idag med. Jag orkar ju heller ingenting, men skönt att komma ut. I vagnen är hon inte missnöjd i alla fall.

Nu är det sängen, alldeles för sent egentligen. Men när jag inte hinner göra något dagtid så är det så mycket som jag vill hinna ta igen. Att bara få andas. I morgon är en ny dag!!


Alicia 9 månader!!!

Tjoho. Min lilla tjej. Alicia fick för sig att sova förmiddag på mage idag. Det spelade ingen roll hur många gånger jag vände på henne. Vips, så låg hon där igen. Hon mår i alla fall mycket bättre nu. Febern är näst intill borta men så snorig och hennes gnäll ska vi inte prata om... Vi har haft en lugn dag, min feber säger att det är skönast så... Man orkar ju ingenting. Behöver inte nämna att vi bor i ett kaos för tillfället. Det blir nog bra det med, någon gång. Men måste säga att det här har varit en pärs. Tänkte ge en medalj till mig själv om jag överlever hela veckan, typ. =)

Den där busiga blicken börjar komma tillbaka...


Ett år har gått... inlägg nr. 500!!

Det är ett år sedan som bloggandet verkligen tog fart. Ett år sedan som bloggen blev min ventil och ett sätt att få ur sig tankar och känslor. Ett sätt att hitta stöd och ork. Ett år... det känns så långt borta men samtidigt så nära. Jättelustigt. Finns det några som varit med hela det här året? =) Om man jämför, hur jag mådde då och hur jag mår nu. Ojoj. Ett bevis på att tiden läker sår, samtidigt som jag ser fram mot ännu ett år! Då måste jag ju må ännu bättre? Eller hur?! För vissa saker gör fortfarande ont, förbaskat ont.

Sovmorgon?!

En intressant diskussion. Vem har mest rätt till det? Vems "jobb" är viktigast? Vem behöver det mest? Hur mäter man det? Kan man räkna med att överhuvudtaget ens ha det när man valt att skaffa barn? Blir så trött på vissa uttryck ibland och i vissa lägen kanske det är bättre att skratta än att gråta. Jag har inte sovit en hel natt sedan dec 2008, typ. Det kanske ska vara mitt argument?! Näe... jag lägger ner. Har man barn så har man barn. Jag vet! =)

Liten tjej har delat med sig...

Jodå, ganska väntat att jag också skulle bli sjuk. Orka. Men ingen idé att känna efter. Alicia vaknade med 39 grader och kokvarm och hur ledsen som helst. Det gör ont i mammahjärtat... Hon brukar ju alltid vakna glad med bus i blick. Alvedon och välling så somnade vi om igen. Så fort hon får se att jag håller i ett papper sätter hon upp händerna för ansiktet. Skrutt är hos sin pappa nu och jag ska, faktiskt, göra ingenting!!!

Min pigga, glada och friska tjej (utan hack i pannan)!

Förhoppningsvis är hon snart tillbaka igen...


Byns mest kräsna änder!

Änderna är precis lika kräsna som när jag var liten. Fick en brödpåse av en förbipasserande farbror att mata dom med. Tror ni dom ville ha?! Nepp. Då kan dom i alla fall inte vara på gränsen till svält. =) Många är dom. Försökte räkna, men det gick inget vidare.


Läkarbesök för tjejens del!

Pratade med sjukvårdsrådgivningen i morse och med tanke på feber och hur rosslig hon är var rekomendationen att någon skulle titta på henne. Vi fick tid till 10.15 och var klara strax innan 12... orka vänta liksom. Alicia var hur duktig som helst. Blev bara ledsen och skrek när doktorn skulle lyssna på henne. Undrar hur mkt han hörde egentligen?! Efter blodprovet (så snäll tjej) blev det väntan, men det är något virus så bara att härda ut. Ja ja nu har vi varit där iaf. Min lilla spaghetti somnade på mage på mig i soffan... Hon som ALDRIG vill gosa liksom. Stackars... väckte henne sedan för lite alvedon och välling. Efter några omstoppningar så sover hon... nappen flyger ju ut när hon hostar... Jag borde göra henne sällskap, tror allt att en viss liten tjej har smittat mig.


Alicia är sjuk...

Det blev ingen fotografering. Min lilla tjej är sjuk. Snorig, hostig, rosslig och hög feber. Stackars liten. Sover jättedåligt och äter som en liten mus... Vatten, fruktpuré och välling funkar bäst. Det får vara så nu. Nu ska jag sova, ända tills hon vaknar om och om igen. Lilla gumman, såhär sjuk har hon aldrig varit. Dessutom har hon ramlat in i en kista idag. Ett hack i pannan och jag känner mig hemsk som inte kunde förutspå det hela och att jag inte klarat av att "skydda" henne... Ingen bra dag.


Fredagsmys!

Alicia har somnat igen. Vet inte vad hon har fått för sig, men dom sista nätterna har hon vaknat hur pigg som helst sådär vid 4-tiden. Tjoho... Efter ngn timme så somnar hon om. Gha... Ska passa på att plocka lite nu när hon sover. Måla naglarna också. Sedan blir det nog att fredagshandla lite. Längtar så tills ikväll. Mys. Saknar Dig!


En bättre dag än igår!

Har lugnat ner mig och ventilerat det hela med Emma igen, tack för att du orkat lyssna. Har nog kommit fram till att  det som jag blev mest ledsen och besviken över var att Alicia introducerats för sötsaker bakom min rygg. Det var nog det som tog mest, eftersom jag verkligen är av en helt annan åsikt. En frustration att inte kunna veta och styra vad hon får i sig. Tyvärr. Tack för kommentarerna!!

Alma och Emma har varit här idag. Mysigt. En sådan där slappdag i mysarkläder, osminkade och totalt ostylade. Det blir gärna så efter babysimmet. Idag tränade vi dyk utan att hålla i bebisarna. Det blir undervattensfotografering på söndag. Spännande. Pappa/morfar har lovat att följa med, trots Vasaloppet.

Nu ikväll har Alicia och jag myst och skrutt har så snällt hjälpt mig med tvätten. Väntar på dom sista maskinerna nu. Varför ska berget med tvätt alltid bli så stort? Vill ha en egen tvättmaskin NU. Vet att det lite halvt är på gång... hoppas att allt kommer fungera. =) Hoppas hoppas.

Såhär går det om man kommer för nära med kameran...

 

Alicia hittade sin filt och började leka titt-ut med mig...


Så arg så jag tjuter!

Fick reda på att min lilla bebis på 8 månader äter Tom & Jerry kex... Var det något som jag åtminstone trodde vi var överens om så var det just detta. Jag ser verkligen ingen som helst anledning och jag menar verjkligen INGEN anledning att introducera dessa kex för en 8 månaders bebis som precis håller på att få sina första tänder. En bebis som precis håller på att upptäcka en mängd olika mat och frukt och grönsaker. En bebis som absolut inte efterfrågar dessa vidriga kex. En bebis som nöjer sig alldeles utmärkt med sina majskrokar. Så besviken... trodde vi hade en överenskommelse. Jag skiter i att det kanske inte är en så stor mängd socker hon får i sig och ja hon kommer att slussas in i det som alla andra, det är jag övertygad om MEN det är vi föräldrar som väljer när och jag kan då tycka att det finns bra många andra saker som Alicia behöver intruduceras för. En Alicia som har krånglat lite till och från vid maten ett tag. En Alicia som jag håller på att försöka lära äta ris...  Jag fixar och styr med all hennes mat för att göra det så bra som möjligt för henne. Det rimmar så illa för mig att då samtidigt erbjuda henne sötsaker... Lära henne äta kex istället. Snacka om att jag då jobbar i motvind. Kalla mig patetisk/hysterisk eller vad ni vill men jag är arg. Riktigt arg. Och jag skiter fullständigt i argumentet att det är så lite... nur har ju hon lärt sig detta, nu har hon ju fått smak på det. Ahh... ge mig ett bra argument varför hon ska äta dessa kex?! Ett! För jag kan f*n inte se ngt. Och som sagt det är inte världskatastrof att hon fått i sig det, det är inte det det handlar om. Men vad är nästa steg? Saft i nappflaska? Lite cola kanske...  Eller smula sönder lite frosties flingor över gröten i morgon bitti? "Hon fick bara så lite.... "Gha.... Ja, jag kanske överdrev det sista men jag tycker inte att det är vettigt att ge en 8 månaders bebsis tom och jerry kex sedan får ni tycka vad ni vill om mig. Jag skiter i det. Punkt!

Men det här är väl tyvärr den äckliga början på vad man får göra för mamma och vad man får göra för pappa. F*n säger jag bara.

Gissa vem som blötte ner HELA badrummet?

Plask plask plask plask...


Vi två!

Idag blev det visst många bilder, ni som tycker jag är tjatig får väl blunda... =) Det blir svårare och svårare att hålla henne still samtidigt som jag försöker ta kort. Hihii. Annars så tycker jag att Stefan Holm skulle ha vunnit nattduellen och fått stanna i Mästarnas mästare. Och en sak till. Visst saknar vi OS?!


Otrogna män...

Jag log faktiskt lite när jag läste artikeln. =)

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6704059.ab

Dagens outfit på lilltjejen!


Bästa grannarna man kan ha!

Ibland, eller rätt ofta kanske, blir jag så less på alla grannar som ska tycka och tänka om allt. Tur att dom bra finns också. Tack snälla för fika och växterna till min tomma krukor!!!


En hel dag för mig själv!?

Efter att Alicia åkt vid 8-tiden så blev det liksom "Jahopp va ska jag hitta på nu?!". Låg på sängen ett tag och gjorde absolut ingenting mer än att stirra i taket. Kul? Nej knappast. Tog tag i disken och städade av i köket. Inte så värst mycket roligare men i alla fall... Nu har jag precis avslutat matlagningen åt Alicia. Det blev 8 st gulliga matlådor med korvstroganoff, ris och ärtor. Jag vill ge henne både hemlagat och burkmat. Smidigt när det fungerar med båda. Vi får se hur det går med riset den här gången. =)

Ska nog fortsätta dagen med lite städning av garderob, både min och Alicias behöver rensas. Vill inte lägga undan en del i strl. 74. Vissa kläder har hon ju kunnat ha så länge... Igår plockade jag och skrutt ordning bland hennes leksaker. Alicia (Jag också för den delen) är supernöjd  med alla nya saker som hon fått låna av kusinerna.

Nä, nog med svammel... ska duscha, städa toan, på promenad, rensa garderoben, dammsuga och hämta hem skrutt vid 5-tiden. Äta ngt också?



Den här ska vinna!!!!


Vilken tur att det kom lite snö igen!

Min vinter är tillbaka. =) Fick nästan panik där när det blev plusgrader och äckligt regn. Alla Ni snöhatare??? Hade det varit bättre med en sådan vinter? För det går faktiskt inte att hoppa över årstiden även om vissa verkar vilja det... Jag är såååå less på detta ständiga gnäll om snön. Jag fäller numer mina öron så fort ngn yppar något negativt om snön. Man blir ju deppig av allt gnäll... Gilla läget istället. Det har jag gjort. När får vi uppleva en sådan fantastisk vinter igen? Jag ska f*n börja gnälla lika mycket på alla soliga dagar i sommar istället. Är det okej? Nej då uppfattas man som konstig. Vad är farligast? Solen eller snön? Snö och minusgrader, det gillar jag!!

RSS 2.0