Bacchus

Sååå gott och sååå trevligt det var igår. Jag ocg Jenny var på Bacchus och åt. Plankstek. Vitlöksbröd. Hallonsorbet. Behöver väl knappast säga mer? =) Fick frågan ganska många ggr om varför en torsdag. Varför inte? Varför bara leva för helgen? Varför bara göra det vanliga jämt? Det förgyllde helt klart min vecka. Tycker att det är sådant som alla borde unna sig lite oftare, kanske inte just resturangbesök men iaf göra ngt som man annars inte brukar göra en vardag. En superkväll blev det iaf.

Tänkte också passa på att hissa alla duktiga människor som syns där ute i mörkret på vägarna. Bra gjort!! Det underlättar verkligen när man kör bil en regning och mörk morgon. Jag mötte en cyklist med lyse, reflexväst, reflexband runt fotlederna och två hängande reflexer på sidorna. Det går liksom inte att missa. Bra gjort! Och nej jag tycker faktiskt inte att det är överdrivet.

Sen dissar jag helt klart att snön försvann igen... Jag älskar snö men ibland känns det som om det är bara jag och barnen som gör det.... =) Allt blir ju så fint med lite vitt.

Dags för ett inlägg...

Har inte haft ngn som helst lust, ork eller inspiration att skriva ngt för tillfället. Men så är det ibland. Har haft en bloggpaus.... hehe. Dock inte lika mycket läsare som saknat mig. Haha.

Var på Stadium igår och hittade en vinterjacka. Snygg, praktisk varm och skön. Gick fram till kassan och bad att få hänga undan den till idag. Tror ni det gick...? -Nä vi hänger bara plagg över dagen... Djup suck. Orka lixom. Ibland blir jag så trött på alla fåniga principer. Om jag är där en sen eftermiddag och vill hänga till morgonen därpå så går inte det men om jag varit där tidig förmiddag och velat hänga undan den till sena kvällen så hade det gått. Hallå?!!

Jaja åkte hem och funderade på om jag nu ens ville ha den och kom nog fram till att den röda var snyggast iaf. =) Idag åkte jag dit igen (den fanns kvar) och ställer mig i världens kö. Mutter mutter. Långsamma människor och ja ni vet allt man kan tänka när man står uttråkad och bara väntar i en kö... Väl framme i kassan så frågar tjejen om jag har Stadium card. Svarar då att jag registrerade mig i somras men inte fått kortet ännu. Då får jag till svar att jaha då gör jag en ny registrering så får du 20% på jackan. Wieeee!!! Tack så jättemycket!! Känns som det kompenserade en del av det som jag upplevt dagen innan. Så nu är jag inte sur längre och har en ny röd jacka till bra pris.


För övrigt så har jag nu bytt till ett tangentbort med fungerande shift-tangent. Prova och se hur det är att inte använda den, jag höll på att bli galen.... =)

RSS 2.0