Julafton 2010!

Det blev en härlig kväll och morgon hos Fredrik. Alicia och jag syrde sedan bilen mot mamma och pappa. Syster med familj kom också. Glad. En lugn dag med god mat, tomteväntan och såklart paket. Alicia blev rädd för tomten och grät... Stackars. Alicia tyckte nog sillen var det som smakade bäst på julbordet. En hellyckad dag och jag fick dessutom sovmorgon i morse. Ahh... så härligt att vara "hemma" och bli bortskämd och ompysslad.


En mycket nöjd Alicia med sin nya borrmaskin.


Familjemys


Nu är det snart jul!

Alicia växer så fort... Gissar att jag knappast är den första föräldern som skriver något sådant, men i alla fall. Att få se henne utvecklas, att få uppleva det. Otroligt. Just nu sätter hon ihop två "ord". Kommunikationen blir på en helt annan nivå direkt. Underbart. Hoppas på att mycket av hennes frustration släpper, blir tokig på hur hon slåss och rivs. (Mest mig i ansiktet...) Ikväll fick jag inte hålla i nappflaskan när hon skulle ha sin välling. Min stora lilla tjej kan så mycket själv.

Ikväll har vi sovit hemma. Det har gått bra. Har haft en jobbig period med att vara ensam. Lilla skrutt ramlade i duschen ikväll. Otäckt. Slog i bakhuvudet. Känns som jag tittar till henne var och varannan minut.





Svar på kommentar!

Det klart att vård av barn är till för barn, det jag menade var att om hon är sjuk natten och även på morgonen så skulle ju vi kunna vara hemma. MEN jag vet att det inte fungerar så när han är f-ledig. Och har man varit vaken till och från en hel natt med ett sjukt barn, tro mig, så är det rätt tunga steg man går mot jobbet. Trötthet. Det kan inte jag sjukskriva mig för?!

Alicia sjuk -vård av barn
Jag sjuk - sjukskriva mig

Trötthet + förkylning?

ähh... det blir nog bra... =)


Dag 02 – Min första kärlek

Så svårt det blev. Det är ju skillnad på kärlek... vilken är den första? =) Men Alicias pappa får jag nog säga att det är. Vi träffades när jag var 15. Lååång tid sedan... Jag trodde och kände på ett annat sätt än vad det blev. MEN, utan det ingen ALICIA. Så är det ju faktiskt. =)


Alicia är sjuk...

Jag är genomförkyld och skrutt har haft hög feber inatt. Vaknat, ledsen, sovit, vaknat... Behöver jag säga hur trött jag är? MEN inget vård av barn... Frustrerande. Upp, iväg och jobba.

Dag 01 – Om mig

Om mig? Tja... känns som jag redan har lämnat ut mig här på bloggen. =) Men jag är en tjej på snart 27 (!!!??) år. Hur fort går inte tiden egentligen? Bor tillsammans med min älskade dotter Alicia som är 18 månader i en lägenhet. När vi inte bor hemma så tar vi vår kära IKEA-påse och sover hos Fredrik. Fredrik dök upp i mitt liv för drygt ett år sedan.

För tillfället så snurrar mitt liv väldigt fort. Det är så många punkter som är ovissa... jag försöker hantera dom så bra jag kan. Men att ha blivit så sviken och sårad tar tid, det får ta sin tid. Det jobbiga är att stå ut i ångesten när den slår till. Men jag VILL. Jag VILL. Jag vet vad jag VILL.

Jag jobbar heltid som förskollärare och trivs alldeles utmärkt med det. Önskar mest att jag hade haft en möjlighet att jobba lite mindre nu när plutt börjar på förskolan.

För tillfället en vilsen tjej men med många framtidsrömmar!!!

Jag hakar också på... =)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Har läst några bloggar och blev inspirerad, en kul grej. Vet inte om jag har möjlighet att uppdatera varje dag men vi får se!

RSS 2.0