Sommartider hej hej...

Finns ingen tid över till bloggen för tillfället. =) Gör inget. Uppdaterar sedan när jag har lust och tid. Om nu någon fortfarande läser så; Glad midsommar till er!! För vår till går färjan till Gotland ikväll. Behöver jag säga hur bra det känns?! Ska bli hur underbart som helst. Lycka.


Grattis älskade lilla Du på din 1-års dag!!

Mammas hjärta fyller år idag. Min lilla tjej. Det bästa året i mitt liv. Utan tvekan. Idag blir det kalas med mormor och morfar. Ett år... För ett år sedan fick jag hålla dig i min famn för första gången. Från den stunden förändrades mitt liv. Jag har fått Dig och jag "släpper" dig aldrig. Jag har fått mitt livs present; Du! Kärleken är obeskrivlig. Du är världens bästa tjej. Så otroligt snäll.




Jag och älsklingen!!


Å så kom alla känslorna på en och samma gång...

Har pysslat hela eftermiddagen och kvällen inför skrutts dag. Städningen behövdes ju iofs i alla fall. Men ändå. Slog in lilla tjejens paket... Pang, så kom tårarna. Så mycket känslor bakom. Ett år sedan. Det gör ont. Vet inte riktigt hur jag ska förklara att det gör ont. Visst, jag valde min ensamhet ikväll. Men iaf. Jennie kom över och pratade bort någon timme. Alltid trevligt att ha dig här. Nu är kameran laddad, tårtan i kylen, paketen inslagna och kläderna framplockade. För i morgon är det ingen vanlig dag. =)


Tjuvstart på födelsedagsfirande!!

Alicia blev firad av kusinerna nu i helgen. Paket. Snören. Ballonger. Lycka! Moster var snäll och bakade egna bullar till Alicia. Mmm. Första gången hon fick smaka. (Ja jag vet att det är socker i bullar oxå...)


Bilduppdatering!!!


Frida och Amilia var och hälsade på oss i veckan.
Grävlingen som traskar runt hemma på gården...


Kusinerna i lekparken.


Skolavslutning.


Vatten... hur kul som helst. Plask plask plask.


Skrutt är så stolt över att ta sig fram.


<3


Vi är framme!

Först var skrutt och jag på sista babysimmet. Sedan styrde vi golfen mot Sigtuna. Det gick rätt okej att åka med lilla gnällfisen. Sista biten mutade jag henne med majskrokar och smörgåsrån. Febern var borta i morse, skönt.

Nu har vi varit på mysig skolavslutning och haft picknick bland alla myggorna. Lilla skrutt sover och vi "umgås".


Natt natt!!

Nu tror jag allt att jag har packat färdigt. Sängen lockar. Min säng. Vill aldrig byta bort den. Mamma var här och kikade till min sötnos på eftermiddagen. Skönt att kunna diska och springa upp och ner till tvättstugan utan en Alicia som hänger i mig. Alicia har varit såå gnällig. Undrar om det är sedan sprutorna igår? 1-års kontroll. Wiee. Allt såg bra ut och skrutt är 73,8 cm lång och väger 9480 g. Får se hur hon mår när hon vaknar. I morgon blir det färd mot Sigtuna i alla fall. Mys! (Kom ihåg att bilderna här är mina bilder och får endast användas med min tillåtelse)


Lite fakta!!

VAD GÖR DU JUST NU: Jag har precis nattat Alicia och samlar ork till min Sigtuna-packning
NÄR HÅNGLADE DU SENAST: =) Det var nog inte så länge sedan...
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Ingen kommentar.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 04.49 stod klockan på. Ärligt så fick jag knappt upp ögonen.
NÄR KRÄKTES DU SENAST: Blä!
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Nepp.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Inte vad jag vet iaf. Finns ju dom med nycklar hit.
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG:
 Inte idag, men igår.
ÄR DU HOMOSEXUELL: Nej.
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Matrester som har stått framme alldeles för länge.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Biggest Looser.
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Från Fredrik. "Nix, ;)"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Näe, tror inte det.

Hittade det här på http://alicesmamma.blogg.se/


RSS 2.0