Trött så jag mår illa...

Borde ha hoppat i säng för länge sedan, men så blev det inte. Räkningarna är iaf betalda. Alltid något. Pappa hade rätt den här gången också! Tänk att föräldrar alltid ska veta... *sss*

Idag kom en riktig dipp... på något sätt blir jag så förvånad när dom kommer. I samråd med Camilla har jag bestämt mig för att ta en lugn vecka på hemmaplan. Måste backa lite och andas en stund. Vart är jag på väg? Mitt liv? Vad vill jag? Vad känner jag? Det ska bli skönt att ta det lugnt och hitta mig själv lite igen... Det blir så tydligt att jag inte är så stark som jag vill vara egentligen.

Nu ska jag lägga mig bredvid det bästa som finns, skrutt somnade i min famn ikväll. Behöver jag säga hur mysigt det är?!


Mitt hjärta, Du är det finaste jag har!!



Morgonmys!!

Alicia vaknade 3... Men mitt "Glöm det" och in med nappen, kaninen bredvid och så på med täcket igen så somnade hon faktiskt om. Ända till 05.40. Wiiee!! Men att vakna till en glad Alicia som ligger och pratar i sängen och kastar nappar så dom bara flyger omkring, det gör liksom inget då. Faktiskt! =)

En tidig morgon framför tv:n och den nedrans dåliga hockeymatchen... Blä! Vi har haft en riktig mysmorogn och ätit frukost i vardagsrummet. Alicia tyckte nog jag var jätteknasig, men hon åt bra!

Skrutt har somnat om och jag borde göra mig i ordning. Först till frissan en snabbis och sen till Emma, Tony och Alma. Kvällen spenderas hemma hos Fredrik och Liza. Mys mys hela dagen. Världens bästa!!


Trots?! Är det möjligt?

Gha... jag blir så frustrerad på min älskling just nu. Matsituationerna är inget roliga... Hon tar några tuggor och sedan är det spott och fräs och vända bort huvudet... *orka* Dessutom sover plutt SÄLLAN längre än till 6 för tillfället. Dom sista dagarna har det varit svårt att få henne att ens somna om vid 3-snåret. Jag är helt slut ju... Är det såhär det kunde ha känts? Dessutom har hon haft några dagar med att bryta ihop så fort jag försvinner ur synfältet. Nu är sötnosen med sin pappa och jag ska göra absolut ingenting mer än att samla kraft. (Förutom att plocka upp, plocka in disken, sortera tvätt, sätta på 2 maskiner, åka och handla en snabbis, duscha...)

Vill inte...

Det var ju inte såhär det skulle bli. Just nu är jag bara så otroligt ledsen för Alicias skull samtidigt som jag försöker trösta mig med att hon inte vet ngt annat... Dags för möte igen. Känns väl sådär, men ändå bra att vi har möjlighet att få komma dit. Går bara som i en dimma för tillfället, orkar inte ta tag i något. Det här inlägget rimmar ganska illa med mitt tidigare om att bli mer positiv men iaf.

Alicia kräktes igår, men som tur är inget spår av magsjuka iaf. Phu! (Måste tacka Ica Östra Husby som släppte in mig efter stägningsdags... var tvungen att fylla upp blöjförrådet ifall det skulle varit magsjuka...)

Jag ska bli mer positiv!

Det är inte lätt när det känns som värsta trycket på axlarna, men inget blir ju bättre av att se allt från fel håll. Det blir inte jag gladare av liksom. Det känns lite som jag varit inne på fel spår på sista tiden, har kännt att det inte känns bra. Nu byter jag riktning. Dags att fokusera på det jag har och se möjligheterna, jag är rätt säker på att det finns dom som har det värre ekonomiskt än mig den här månaden. Det ska gå. Någon mer som vill haka på mitt (ofrivilliga) köpstopp? Ja, Alicia kommer själklart få det hon behöver!!

Just nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska sluta jobba... Bara några timmar kvar. <3


Pussas!?

Alicia är rätt duktig på att pussas... på sitt sätt. Gapar, böjer sig fram och tar tag i båda öronen och det gäller att akta näsan! Sötnos. Idag har vi skjutsat mamma/mormor till sitt återbesök hos ögonläkaren och efter det blev det mat på Maxihuset. Nu ikväll har vi bara varit hemma... så otroligt skönt att bara få vara! Ge mig mer tid, någon!! Snälla!! Veckan är fullproppad och jag törs inte vända blad i almanackan heller. Pust! JAG VILL BARA VARA!!! Felet är att nog att jag vill så mkt, men det går inte att få ihop det när läget är som det är med alla skjutsningar och lämningar hit och dit... Semester tack! Tänk er en vecka att bara få vara och få styra över den HELT SJÄLV!? Det har liksom inte hänt sedan skrutt föddes. Men nu är det inte så, det är andra förutsättningar och jag vet ju om det. Punkt. (Men att inte bara kunna tacka ja till ett namngivningskalas och åka... för att den dagen är bokad för Alicia på annat håll. DET känns så sjukt...) Nu måste jag sova... Min lilla trötta älskling somnade alldeles för tidigt ikväll. =)


BVC-besök!

Idag har skrutt och jag varit på BVC. Liten växer så det knakar... Känns skönt att hon följer sina kurvor. Lite orolig är jag ändå... =) Undrar vem som är mest envis. Hon eller jag?! Alicia vägrade sin gröt i morse efter att ha upptäckt att jag minsann åt leverpastejsmörgås. Hon brukar få sin efter gröten... Busunge!

Det blir en lugn dag... orkar bara inte med disken. *suck* Någon som är sugen? En promenad blir det nog. Vill ut.

Seriöst... vissa borde inte få ha körkort!

Gha... igår höll jag på att bli galen. Råkade befinna mig på Hamnbron vid helt fel tillfälle. En eftermiddag när ALLA är där liksom. Seriöst hur svårt kan det vara, hur svårt kan det vara att bara flyta med i trafiken och i det tempo som är. JA, det är snö på vägen. JA, man ska anpassa sin körning efter det. Absolut. MEN detta tvekande som folk (dom där som inte borde ha ngt körkort) sysslar med gör mig galen... "Törs jag köra nu?" "Jo" "Nej" "Jo" "Nej, bäst jag väntar" Seriöst det är ju just det tvekandet som gör att det blir olyckor. Har Du f*n bestämt dig för att åka så åk då!!!! Ja, jag höll på att köra in i arslet på en sådan bil... Halvvägs in i rondellen så ångar sig han/hon. Det var säkert en hon för jag hävdar att kvinnor i allmänhet inte "kan" köra bil... =) MEN nu till undantagen! För det här gäller ju självklart inte mig... Jag kör ALLTID perfekt och gör ALDRIG några fel eller missbedömningar och jag borde ha en egen fil för att slippa alla andra som inte kan köra bil! Eller hur?! =) Men allvarligt... vissa borde faktiskt inte befinna sig på vägen... (i alla fall inte på vägen och ivägen för mig...)

För 8 månader sedan...

... så föddes Du min lilla prinsessa. Jag är så glad att just Du finns och att jag får vara din mamma. Så glad att få finnas vid din sida, att få se och uppleva hur Du växer och utvecklas för varje dag. Du är helt underbar Alicia. Du är en lyxbebis!!


Skrutt provkör min lära-gå-vagn!


Kompisarna som bara blir större och större...

Alicia behöver nog öva lite till på sin pose... Annars så var Almas saker jätteroliga. Speciellt dom som var upptagna...


Födelsedagskalas!

I söndags var vi och firade Martin på hans 27-års dag. Grattis!


Inga ursäkter längre...

Det känns som om förkylningen äntligen har släppt greppet om mig, så det är dags att ge sig upp på löpbandet igen. Det finns inga genvägar, det är ju bara så. Idag har Alicia och jag varit hemma. Behövde verkligen ett break från allt. Jag har inte ens svarat i telefonen när det ringt. =) Tvättat och lagat mat till plutt. Så spännande har min dag varit.

Kommunikation tack!

Så svårt det kan vara. Egentligen en så simpel grej... Jag hatar mina känselspröt, jag avskyr att inte kunna slappna av och njuta. Att släppa ngn sådär nära... det kan ju göra ont!? Avskyr telefoner... Jag blir ledsen. Jag vill inte att det ska finnas där, där i bagaget. Men det gör det. F*n.... Kanske inte är redo? Blir man det?


Britax Hi Way

Jag kom på att jag inte visat Alicias nya bilbarnstol. Känns som om jag/Alicia kommer trivas bra med den. Till slut fick jag ordning på stolens lutning, dom hade glömt att skicka med alla tillbehör... Men nu så!


Insnöade!

Burr... den här dagen var det nog bäst att hålla sig inne. Veckan har inte riktigt blivit som tänkt. Alicia och jag har ställt in det mesta. Känns som om förkylningen börjar ge med sig i alla fall. Jag får se hur hon känns inför babysimmet i morgon. Idag har skrutt ätit fisk för första gången. =) När det dessutom hamnade ris i munnen såg hon lite fundersam ut... Annars har vi bara plockat lite här hemma, Alicia har också hjälpt till... Rensade bort hennes för små kläder... *snyft* Ska det kännas så?! =)


Min stora tjej "kan gå"!



Håller man henne i händerna så lyfter hon på fötterna och tar sig framåt...

Kan själv!


Alphaville - Forever young


Badbrudar i badhuset!


Äter smörgås!

I morse lät jag Alicia äta sin smörgås själv. (Inte bry mig om kladdet...) Så söt och så envist hon försökte pilla i sig alla små bitar. Pincettgreppet är på god väg.


Ensam...

Lämnade Alicia hos sin pappa och begav mig hem. Hem till en tom lägenhet. Hem helt ensam. Visst, det är inte första gången. Verkligen inte. MEN idag kändes det så hemskt... och gör fortfarande. Skrutt kommer inte hem förrän om 3 timmar. Shit... lång tid idag. Inga kommentarer om att jag ska njuta och tycka att det är skönt. Just nu vill jag bara vara med henne. Se henne... Såhär länge är jag inte van att vara utan henne. Kanske extra jobbigt att vara själv just nu när jag har blivit bortskämd med något helt annat.

Rätt irriterad idag också. Blir lätt det när jag börjar fundera. Blir riktigt arg när jag tänker på vilken ekonomisk situation man har hamnat i. Jag har lärt mig att acceptera läget och vant mig vid att det är såhär här det kommer vara. MEN att det blev såhär kan göra mig galen rent ut sagt.

Jag valde att skaffa barn för att få vara med mitt barn... inte att dela upp henne. DET gör ont, ont som f*n. Det blir så tydligt när man blir själv. Tänk er själva att inte få vara med ert barn?! Och nej inga kommentarer om att jag ska vara glad att hon har en ansvarstagande pappa osv... Det är något helt annat. Klart att Alicia ska ha båda sina föräldrar. Det är inte dit jag vill komma. Ville nog bara beskriva mina känslor. Ju äldre hon blir detsto mindre tid "får" jag med henne... Det här är från min synvinkel. Jag vet... Men åter igen... jag skaffade barn för att vara med det!! F*n så orättvist det känns... DET kommer jag ALDIRG att förlåta. Den missade tiden med min skrutt...

RSS 2.0