Idag var det dags att sänka Alicias säng ett hack!

Lilla tjejen satt i sin säng och lekte under tiden jag bäddade rent i min säng. Ett tu tre när jag tittar till på henne håller hon med båda händerna på kanten och har i princip lyckas ställa sig på knä. Det såg himla gulligt ut men kände att det var lika bra att sänka den innan hon kan resa sig helt. Min lilla tjej...!? Idag är det kallt... hua och bilaset startade inte. Gha. Sånt gör mig irriterad. Sådant SKA bara fungera!! Så bilen fick bli hemma... hoppas på att lite laddning av batteri och startkablar gör att den vill hoppa igång. Det märks... just nu är den billig!


Bloggen har visst jullov!

Alicia och jag har haft det hur mysigt som helst. Skrutt har blivit bortskämd med många fina paket och säger ett STORT tack till alla. Jag är glad att tomten fick plats med en rosa pulka i sin säck... =) Dagarna som varit har vi bara myst och jag känner mig gladare än på riktigt länge. Nu planeras det för nyårsfirande och jag lovar att det kommer bli precis så som jag vill ha det. Idag blir det nog lite shopping för vår del. Jag behöver jeans!!! Knappen lossnade åter igen, fast på ett helt annat ställe den här gången. Dom är tillbakalämnade och jag vill aldrig mer se dom!


God Jul önskar Lina och Alicia!!!

Nu ska jag sova... ett litet tag i alla fall. Upp tidigt och mot Sigtuna. Mys. Nu förstår jag varför alla föräldrar "däckar" framför Kalle... =)


Min stol var oxå trasig!!!!

Efter att ha läst pressmeddelandet så gick jag ut i köket för att syna stolen. Jo, "min" stol var/är också trasig vid fästena!!! Det hade spruckit men biten satt fortfarande kvar. Lite läskigt faktiskt...

Nu blir det att plocka fram julskivan och börja slå in lite paket. Mys!

IKEA återkallar barnstol!!!!!!

http://www.ikea.com/ms/sv_SE/about_ikea/press_room/press_release/national/recall_leopard.html

Jahopp... det var ju den stolen jag köpte och var så nöjd med. MEN är den inte säker ska självklart skrutt få en annan. Söta mamma ringde och varnade mig tidigt i morse. Då blir det en tur till IKEA med andra ord!


Alicia 6 månader och 10 dagar!


Julstress?!

Nja... känner mig faktiskt rätt lugn i år. Jag har sänkt kraven på mig själv betydligt. Om någon vill komma och damma överallt så är det okej!? =) Jag ska i alla fall upp på vinden och hämta jullådan. Hoppas på att min gran flyttar in idag oxå. Vi får se... den här dagen ska jag ta lite som den kommer. Skönt... det blev visst rätt sent igår. Men vad gör det när det blir ngn gång ibland?!

Idétorka...

Vi lever och mår rätt så bra iaf... =) Alicia är fortfarande lite förkyld, envisa baciller det där. Igår hade vi världens mysigaste fredagsmys och idag har det blivit lite julshopping... som alla andra!? Blä... gillar inte att behöva köa för att betala! =) Kallt som tusan är det oxå, även inne. Söta pappa kom över med ett sådant där extraelement. Det står och brummar ute i hallen. Lite varmare än 16-17 grader uppskattas!!! Nu ska jag plocka lite och sedan dags för Robinson. Jag är glad, riktigt glad! Nästan glömt bort hur det kan kännas... hihi. Ha en bra lördag allihopa!

På besök i Sturefors!

Idag har Alicia och jag varit och hälsat på Jenny och Tobbe. I Skärblacka mötte vi upp Anna, Alfons och Wilma. Alla vi tre är riktigt förvånade över hur smidigt det gick att boka vårt julmys det här året. =) Vi behövde ju inte ändra tiden någon gång. Wiee! =) Mys och pyssel med barnen! Känns som vi borde komma dit och hjälpa till att julstäda... Hehe. En kall kvällspromenad med lite inslag av pulkaåkning för Alfons del. Finns det något härligare än att höra barn skratta?! Tack för en mysig kväll tjejor!

I morgon är det dags för babysim och jag hade visst dubbelbokat stackars Alicia... Totalt glömt bort babysimmet när vi bestämde att han skulle hämta henne. Men tur att det löste sig!

Min trötta tjej!

Undrar vad Alicia skulle göra utan sin kanin... eller snarare vad jag skulle göra utan den. Borde leta upp en till... Bra att ha i reserv.


Det snöar ju!

Ahh... vinter på riktigt. Äntligen. Älskar snö. Tror allt att det är alla barn och jag som blir gladast av att det snöar. NU skulle man ju haft en pulka till skrutt... =( Hoppas tomten får plats med en i sin säck.

Igår när jag kände mig sådär uttråkad så ringde Martina och det blev en sväng till stan för lite tittande och thailunch. Mums. Köpte mig faktiskt ett par röda panelgardiner till vardagsrummet, så dags att stryka och hänga upp.

Söta söta barn i gulligt och snöigt luciatåg


En bättre natt!

Införskaffade mig lite Noskapin igår och har sovit mkt bättre... Alica också för den delen. =) Känner mig lite rastlös idag... Vill hitta på något. Ska till jobbet senare på eftermiddagen och titta på Luciatåget. Mysigt.

Alicia plockar ur sin låda!

Min lilla sötnos har kommit på att; plocka upp - kasta ut - plocka upp ny - kasta iväg... och så fortsätter det!


Ledsen Lina!

Trodde allt att vi hade en muntlig överenskommelse som diskuterades på sista mötet. Trodde att det skulle bli en mysig jul, trodde att saker och ting var bestämda... men jag borde ju ha reagerat! Så hette det visst. Behöver jag säga hur irriterad jag är... Från och med nu ska jag ha saker nedskrivna på papper, skriftliga avtal... Man lär sig av sina misstag även om det suger rätt rejält!!

Hem med plutt och så stoppade jag ner henne i vagnen. Det blev en lång promenad, Alicia somnade och jag kunde gå och böla för mig själv. Kallt som tusan, men skönt att rensa tankarna.


Stackars Alicia...

Både Alicia och jag har varit lite småförkylda några dagar... Men nu har jag visst fått någon jobbig hosta... vet inte hur många ggr jag väckt henne inatt. Stackars...

Mammas älskling!

På eftermiddagen var Alicia hos mormor och morfar en stund. För min egen del blev det soffmys och "Flickan som lekte med elden". Bra, men den första var bättre. Även om jag har en lyxbebis så är det skönt att få ladda sina egna batterier en stund. Det gör mig till en bättre och gladare mamma.

Jag kom på en sak!!

Vill tacka för alla fina kommentarer som droppar in lite då och då! Alltid lika trevligt att läsa. Tack!

Julkollage!


Andra omgången knäck avklarad!

Alicia och jag har haft en mysig förmiddag. Skrutt har ätit lunch och ligger och sover så sött. Hon är inne i en period då hon sover mellan 3-2 ggr/dag. Jättesvårt att avgöra vilket som blir bäst...

Den här omgången knäck behöver man inte äta med sked i alla fall. Mmm. Den blev sådär helt perfekt!

God morgon!!

Lite kul när man helt plötsligt kommer på att man vill höra en speciell låt bara sådär.... =)


Underbara lördag!

Förstår Ni hur bra jag mår?! =) Idag var det avslutning på babymassagen... jag har verkligen uppskattat de lördagarna. Så mysigt att samlas hos någon och träffa andra bebisar, Alicia sov som en stock efteråt. Jag har varit iväg och byggt pepparkakshus också, med världens bästa sällskap. Sådant ger julkänsla!

Dom små pratar ihop sig inför massagen


Idag är det ingen vanlig dag...

Vet ni?! Min älskade lilla Alicia blir 6 månader idag. Jag fattar inte... ett halvår har gått. Ett halvår som jag fått dela med Alicia. Om lika lång tid är det 1 års kalas ute i trädgården. =) Min skatt, mitt allt, min älskling!! Jag har aldrig känt något så stort i hela mitt liv, en härlig känsla!



Alicia "pratar" mer och mer!

Det är så härligt att höra henne. Titta på henne och bara se alla framsteg. Det händer sååå mkt varje dag känns det som. Förra veckan började hon med dädädedä liknande ljud. Igår eftermiddag kom mamamambama. Så sött. När vi sitter vid bordet och äter och jag frågar var lampan är så tittar hon upp på den. Men när jag frågar var mamma är så tittar hon också på lampan... men i alla fall! Det känns så coolt att man får respons!

Ett annorlunda sätt att vakna på...

I morse hade jag ställt klockan på 7... ifall vi skulle sova då. Jodå mkt riktigt så gjorde vi det... Varför är det så dom dagar man måste upp? Men dags för babysim så jag går gärna upp. Jag stängde av klockan snabbt som tusan för att Alicia inte skulle vakna och lade telefonen bredvid i sängen... Jag slumrade visst lite till... *harkel* Under tiden måste i alla fall skrutt vaknat och hittat telefonen. Jag vaknar med ett ryck och då hör jag någon som pratar i telefonen och jag ser Alicia ligga och tugga på den... Gha... jag blev klarvaken direkt och undrade till vilken stackare hon hade ringt... MEN det är den där rösten som säger att numret inte kan nås, ni vet?! Phu... sen kikade jag på "numret" hon knappat in... #1 och jag får väl va glad att det inte blev 112 eller nåt. Mitt lilla busfrö!

Får jag känna såhär?

Saker och ting ordnar sakta men säkert upp sig. Får jag känna såhär? Får jag må bra? Får jag vara glad liksom? Det bubblar i mig och det känns sååå ovant! God natt från en glad Lina, DET var längesedan!

Konsertbilder - Backstreet Boys

Tack Camilla för bilderna! Kvalitén blir ju inte den bästa men det spelar ingen roll. Bilderna är guld värda i alla fall! Visst?! =)


Skitdag...

Får man säga så?! Ja, det får man. Blä! Vädret är trist, "sovit" värre än värst, grubblat för mycket. Inte blev dagen som tänkt heller. Började med en promenad på förmiddagen, trots regnet. Det är i alla fall skönt att jag har kommit in i den rutinen igen. Det gör skillnad direkt. Glad att jag faktiskt börjar känna igen min kropp igen. Alla grav.kilon är borta!! Nu vill jag bara komma i form. Sedan undrar jag.... snälla snälla hur svårt kan det vara att passa en endaste tid någon gång...? Visst att jag är tidsoptimist, för det är jag. Men det här är ngt helt annat och jag blir galen. I morgon är det mötesdags och det känns väldigt bra. Så glad att kommunen kan ställa upp med sådant. Tack!

När jag skulle börja tvätta insåg jag dessutomatt tvättmedlet var slut... Små motgångar en sådan här dag räcker.

Har pysslat lite nu på kvällen och skrivit julkorten. Funderade på om jag ville skicka, men insåg väldigt snart att jag gillar den traditionen alldeles för mycket för att hoppa över den.

Inte nog med det, kom precis på att jag glömt den enda tvättmaskinen jag kunde köra nere i tvättstugan... F*n.

Vilken fantastisk kväll, Backstreet Boys är oslagbara!

Tjoho... vilken kväll det vär. Vilken känsla, vilka minnen. Dom gav verkligen järnet och blandade bra mellan gamla hits och nya. Camilla och jag diskuterade att vi kände oss "gamla". Vi köade inte hela dagen, vi kom in i baren utan att visa leg. och vi placerade oss rätt långt bak. (Ståplats iofs.) Men gissa vart det slutade...? När allt dragit igång så slutade det med att vi var typ längst fram och hoppade och skrek! =) Det går ju inte att låta bli! Den här kvällen kommer jag leva på länge. Brian var snyggast som vanligt!


Pepparkaksbak

Idag har vi bakat pepparkakor. Mysigt! Pepparkakor, deg och mjöl överallt. Lite julmusik och julmust gjorde stämningen tipp topp. I morgon blir det Sigtunas julmarknad. Mys mys mys. Jag stormtrivs. Känns några pepparkaksfigurer bekanta?


Ikväll händer det!!!!

Alicia sov till 8!!! Jag känner mig riktigt utvilad, måste vara det trevliga miljöombytet.

Ikväll, snart, inte långt kvar. Ahh... så kul det ska bli. BACKSTREET BOYS på Hovet i Stockholm. Jag ryser av att bara tänka på det. Det bästa pojkbandet någonsin. Jag kommer nog stå där och skrika lika mycket som för 10 år sedan. =)


Badbrudarna!

Alma ser lite snett på Alicia efter att hon har roffat åt sig Almas ko.


Idag har vi haft fullt upp

Igår så försökte jag packa lite inför tågresan, i en ryggsäck. Känns som jag fick sålla bort en hel del... Idag var det premiär för babysimmet. Aaaa så mysigt. Alicia tyckte det var jättekul, jag också för den delen. Allt fungerade så bra. Alma och Alicia var dom enda badbrudarna. Någon kallsup här och där men lika glad i alla fall.

Sedan till Emma och luncha och sen iväg till tågstationen. Så spänd jag har varit inför resan... Allt gick verkligen hur bra som helst. Jag har världens snällaste bebis. Plutt ligger och sover i kusin Annis säng nu. Och jag är heeeelt slut, det blir en tidig kväll...


Banan smakade sådär...

Skrutt äter ju lite grönsaker och rotfrukter nu så jag tänkte att det var dags att prova lite frukt, innan vi går in på kött och fisk. Idag var premiärsmaken för lite skrapad banan! Låter bilden tala... så söt. =)


Härlig promenad!

På förmiddagen blev det en härlig promenad med Jennie och Joar. Vilket väder! Så mysigt.


Kallt!!

Hm, såg riktigt mysigt ut när man kikade ut genom fönstret i morse. Bara lite snö som fattas. Skrutt sover och jag väntar på samtal, dags att beställa kort från fotograferingen... Så svårt!

Bilen lär jag inte komma in i idag. Det är nu man skulle smörjt låsen, det är nu man skulle ha hämtat kupévärmaren, det är nu man skulle stoppat in sladden till motorvärmaren...

Äntligen är det över...

Jag tror med största sannolikhet att dom äntligen har slutat borra!!! =) Idag har jag städat och jag känner faktiskt den där känslan av att vara klar! Fantastiskt! Åkte och handlade (själv), så mkt fortare allt går då. Det blev en kvällspromenad med sällskap oxå. Mycket uppskattat.  Alicia har "öppnat" sitt första paket idag. Så söt, när legobiten hade trillat ut så forsatta hon ändå att "äta" papper. =)


RSS 2.0