Dessa getingar

Har sagt det förrut och säger det igen. Jag avskyr dessa insekter. Barnen på förskolan blir stuckna, vi kan inte ha fönstret öppet när vi äter och att äta mellis ute är inte att tänka på. Blev själv stucken vid armvecket igår. Det gör ju så *pip* ont. Satt bara still i sandlådan med ett utav våra nya barn och lekte lite. Så bara sved/stack det till. Märkte inte ens aset som anföll. Ghaaa!! Rekomenderar att gnida in en uppblött värktablett på sticket. På mig hjälpte det jättefort. De är inte ens värda att visa en bild på....

Gucci


Ja vad ska man säga, ibland är hon rätt billig... tittade på min termometer och insåg att det knappast kan vara -47,4 grader ute. Hittade orsaken till det hela och vem som är skyldig kan ni nog lista ut.
 

Men men så är det väl, tur att det inte var ngn elkabel. Hon fick följa med mig ut idag, vilket hon inte gillar. Gucci är verkligen superrädd för fåglar och gillar inte sin sele. Hon slappnade av lite på slutet och insåg att gräs var gott!! Efter ett tag tyckte jag att det nog med gräsätande och vi gick in igen.
   

Min älskade lilla plutt

Hittade den här fina bilden på Gucci!


Erik och jag har precis diskuterat klart vart hon ska få bo i nya lägenheten. Med tanke på hennes benägenhet att gnaga på tapeter så har vi beslutat att hon får bo i hallen.
(Kommer att ha vitmålade väggar, lätt att bättre på "vartefter". )

RSS 2.0