Jobb jobb jobb...

Fick liten plutt levererad till jobbet när jag slutade. Alicia och jag var med och åt mellis. Sen blev det att försöka få tavigyl utskrivet till tjejen, igen... Alicia tål verkligen inte myggbett. Lilla gumman. Var och visade dom hemska utslagen för ngn månad sedan. Nu var det dags igen. Stora röda kliande hemska utslag lite överallt på gumman... Stackars.

Vi var i alla fall och tittade på ett hus idag. Kul att alla 4 gillade huset, men sedan ska allt vridas, vändas och tänkas både en och två gånger. Situationen kräver ju det. Vi får se. Men en härlig känsla.

Och Ni, tack för kommentarerna!! =)


Det här har jag pysslat med ikväll...

På god väg i alla fall. Kommentera gärna... =) Saknar alla kommentarer. Ska se om jag lyckas få bort det sista rosa.


Tjejerna i familjen!!


Hemmakväll alldeles själv!

Har inte gjort speciellt mycket vettigt... Helgen var en sådan där perfekt helg. Mys med med våra familjer, marknad och tid att bara vara med varandra.

 


Torsdagsmys!

Idag kommer älsklingen hem. Wiee! Sent, men i alla fall. Har precis haft lönesamtal, gick väl sådär. Men men... Nedräkning tills jag slutar. Jag vill gosa med Alicia NU!!! Helt galet vad jag längtar. Känns bitvis väldigt hårt att inte ens få träffa henne... Men i eftermiddag är det äntligen våran tid. Hon och jag. <3


Natt natt!

Alicia och jag gick upp vid 5 i morse, så nu blir det en tidig kväll. Natt natt!


Vet ni? Det blev en ny dag.

En helt okej återhämtning efter igår. Tillbringade sena eftermiddagen i skogen, skönt att rensa tankarna. Förutom att jag blev halvt ihjälskrämd av ett rådjur var det rätt mysigt. Öga mot öga är väl att överdriva men inte långt ifrån... Ekorrarna tyckte visst också att jag kom och störde. En och annan snigel mötte jag också, men MYGG. Blä. Kanske inte det smartaste att gå till skogen med korta tights och kjol... inte om man tittar på mina ben idag. Skulle plocka blåbar också, men hittade inga...? Hur mycket blåbärsris som helst utan bär. Är jag för sent/tidigt ute? Eller helt enkelt på fel plats?

Alicia blev lämnad på mitt jobb idag. Mys. Efter lite lek på gården tog vi svängen förbi badplatsen och passade också på att titta på fåren. Alicia var hur ivrig som helst. =) Sötnos. Sovdags. Öppning i morgon igen. Saknar kameran, min är ju helkass nu när man vet hur det kan vara...


Busfröet på Busfabriken


Svärtinge är mysigt. Jag tycker om.


Skogen


Borde inte jag vara lycklig?! Eller?

Dagen började iaf bra med en förmiddag på Busfabriken. Alicia var helt klart fascinerad. Lämnade henne sedan i stan. Öppnar på jobbet i morgon... Blä!

Men där någonstans på hemvägen så brast allt. Jag orkar liksom ett tag och sedan blir det såhär... Åh... ja vill inte jag vill inte. Åhh vad jag önskar att någon kunde förstå. Känns som jag stänger in mig nuförtiden. Svår att nå. MEN det är ju inte okej längre att må dåligt. Men jag kan ju bara inte hjälpa det. Just idag svider det så jag knappt kan andas. Åh, när börjar mitt liv? Vet att jag har sagt det förrut men det var f*n inte såhär det skulle bli. Jag hatar min tillvaro för tillfället. Jag är så splittrad. Jag orkar inte det. Borde tvätta, borde plocka här hemma, borde höra av mig till den den den den och den. Orkar inte. Förlåt! Jag tänker inte vara ett offer, arg eller bitter... Men ibland så går det bara inte, idag är en sådan dag. Jag är både sjukt arg, bitter och fruktansvärt ledsen. Jag fick inte det liv jag ville ha men vad vill jag nu då??

Tur att det snart är den 20:e... *ironi* Ahh... måttligt irriterad över det mesta just nu. Var med mamma och pappa på city gross igår. Alicia fick mat o jag schampo. Hoppas att jag kan vända nu när jag börjar jobba för det här suger riktikt ordentligt. Det tar knäcken på mig...


Alicia; DU är min anledning....


En helg med lilla bus!

Igår slutade jag skapligt och slapp dessutom att åka in till stan att hämta Alicia, tack. Hem till mamma och pappa, placerade mig själv och den vidriga huvudvärken i en solstol i skuggan... Alicia röjde runt för fullt med mormor och morfar. Tack tack tack. Hur skulle man klara sig själv??

Idag så gick vi till marknaden och hade ännu en mysig dag med mamma o pappa. Alicia ramlade och slog huvudet i asfalten så det small... Snacka om att det värkte i hela hjärtat... Ojoj vad hon grät. Lite småfynd blev det och sedan styrde vi kosan mot älsklingens hus. Lite pyssel där och ett stopp på Leons på hemvägen. Laxburgare. Mmm.

Alicia har somnat (i sitt rum) och jag sitter här och känner mig sådär lagom sällskapsjuk. Det känns ändå bra att skruttan accepterade sitt rum och att sova där. Goa lilla tjej. Jag blev helnöjd. Skulle behöva en matta där inne oxå. Får bli vid tillfälle. Åh... jag är så shoppingsugen så jag håller på att bli galen.




Världens bästa torsdag!

Så segt att komma upp i morse... Tillslut. Kom faktiskt i tid. Haft en mysig plocka-blåbär-dag med barnen. Slutade tidigt och tog vägen förbi stan och hämtade plutt. Hem och sedan kom Camilla. =) Wiie. Mys, bad vid udden och massa bus med en nöjd Alicia. Dags att sova om det ens ska finnas någon ork att komma upp i morgon.



Världens bästa tjejer!


Och så lite bilder på Alicia...


Plask plask plask


Nej, det är inte en ny kanin... kaninen har fått ett bad och därmed bytt lite färg på pälsen... som tur är, är den fortfarande lika omtyckt. Kan dock säga att Alicia var något skeptisk till att få tillbaka en kall och blöt kanin mitt i natten. Dagen därpå var skrutt med och badade (vi kallade det så...) kaninen. Tvättmedel behövdes efter den otrevliga olyckan, som lilla kaninen råkade ut för.


GRATTIS på födelsedagen pappa!!


Ja må han leva ja må han leva...


Back to work...

Andra arbetsdagen avklarad. Phu... känns lite märkligt att inte längre få tillbringa dagarna med lilla skrutt. Vardag på riktigt för vår del. 2 semesterveckor på Gotland var en perfekt uppladdning inför jobbstarten. Bilder kommer senare då bästa kameran är kvar där. Älsklingen också för den delen... *saknar* Förutom att jag äter en penicillinkur och städat rutten mat så är det helt ok att jobba.


Nu är vi på gång igen!!!!


RSS 2.0