Snart är det ju jul!

Gha... börjar ju känna mig lite småstressad, faktiskt. Så mycket som man vill hinna med innan lördag. Stora frågan är varför egentligen? För vems skull? Ska bara göra det på vill-listan. (Plus några andra saker) Dessutom jobba över för att vi är kort om folk...

*Mer knäck
*Hämta julpynt i Lotorp
*Fixa köttbullar
*STÄDA
*Handla lite mat
*Fixa sista julklapparna
*Slå in alla paket

Men ska inte klaga eller gnälla. =) Jag har det bra. Vet ni? Jag får fira julafton med min lilla skatt. Jag är överlycklig!!


Min farmor önskar sig en bild på Alicia i julklapp... jag ger upp. Busunge!


God Jul från oss!


Tomtemys på förskolan!

Jag gillade idén med att vara ute. Mysigt trots lite regn och en trött tjej. Ingenting var bra... Tur att det blev peppakaka och liten sångstund. Nör Sofia sjunger ska mamma tydligen vara tyst. =) "Näe mamma sjunga" "Sofia". Jag antar att liten upptäckt att favvofröken sjunger bättre än mamma.


Alicia undrade hela tiden var tomten var någonstans och kunde inte riktigt köpa det där med att barnen skulle vara utklädda till tomtar. =)


Bilduppdatering!


Vi bakar sockerkaka


Hämtning av post och innemys


<3


Idag blev jag och barnen hemma!


Sjukstuga här hemma. Snoriga tjejer och feber. Lite energi fanns det på förmiddagen trots allt. Älsklingen kom hem och jag blev avbytt och åkte till jobbet. Första föräldramötet avklarat och det känns super!

Just det, tack för alla gulliga kommentarer.


Förmiddag




Musse fick duga när kära kaninen åkte tvättmaskin.


Eftermiddag


Tada!!! Det snöade ju förut.

Vet ni jag måste bara gnälla lite. Hur svårt kan det vara att PLOCKA UNDAN?! =) Jag menar om jag plockar undan efter middagen så plockar jag ju bort ALLT. Jag lämnar ju inte kvar en tredjedel så hur svårt kan det vara? Egentligen...

Stora problem här hemma... Visst?! =)


Har precis nattat min lilla skatt. Älskar när hon bara kryper närmare och sen sakta somnar in. Mys!!!

Ge mig snö!!!

Älsklingen och jag har shoppat lite julklappar till barnen så nu behöver vi vinter... =) Härligt att bara få vara. Sötnosarna är på annat håll. Undrar hur länge vi orkar hålla oss vakna idag. Igår lade vi oss halv nio. Tröttare än tröttast. Vet ni? Jag känner ingen stress längre, det är så skönt. Det finns ett lugn i mig som inte går att förklara.

Igår började vi julplanera lite... Typ helt omöjligt. Jag vill ju vara med min lilla tjej... =( I dom lägena vill jag inte dela. Så är det bara. Kan inte rå för dom känslorna.

Nu är det snart läge för lite kvällsmat och ngt vinglas blir det säkert också. Trevlig kväll!

Alicias första chokladbit!

Barnen vaknade tidigt i morse... Undrar varför. De söta kalendrarna väntade ju i köket. För Alicias del är det första godisen. (I alla fall vad jag vet om). En bra dag som start på december månad.


Alicia låter så gullig när hon ska säga pet-shop. Låter mest som hon säger ketchup. =)


Godiiiis!


Har man ingen tv får det duga med svt-play och julkalendern.


RSS 2.0