Bästa låten just nu!!


Så har jag gjort det igen...

Klantigt. Ännu en flaska förstörd. Så äckligt. Alla ni som vet hur en gammal välingflaska luktar räcker upp en hand?! Bläääää. Det går liksom inte att få bort stanken. Jag får kvälvningar av att tänka på det... så ja, idag blir det att köpa en ny flaska till tjejen. *suck* Ja, jag ska ärligt erkänna att jag vet inte vilken i raden det blir.


ALICIAS FÖRSTA STEG!

Och den här gången skojar jag inte. I fredags anade vi att det var på gång och i helgen kom dom. Hon släpper och går. Ställer sig upp helt själv från golvet utan att hålla i något. Mamman är bara lite stolt över sin lilla.


Tadaa... Här kommer jag...


Bilder!!


2 söta busfrön. OJ vad dom röjde runt och busade med varandra...


Alica kan själv.



Underbara.


Helgens alla äventyr!!

Ja, tiden bara springer iväg. Jag är verkligen inne i en må-bra period. Vet ni om hur skönt det är? Vet ni om att det är en fantastisk känsla att känna lycko-känslor?! Det känns som allt flyter på bra, på alla plan. Lite planer för midsommar börjar ta form.... hoppas hoppas.

Alicias 1-årsdag närmar sig med stormsteg. Skruttan (med hjälp av mamma) önskar sig:

*Böcker (Enkla, typ MAX-böckerna)
*KLÄDER
*CD-skiva med barnsånger
*Tjocka kritor + ritpapper

I leksaksväg har Alicia fått låna så mycket av sina kusiner + att jag har kvar sedan jag var liten. Och jag VILL inte att hon ska svämma över i saker som bara står och är allmänt i vägen. Jag vill att hon ska känna uppskattning för det hon har och det "lilla" hon får. Allt har blivit så materialistiskt och hysteriskt. Blä! Då är ett bidrag till hennes egna sparkonto ngt jag flaggar för.

I torsdags var jag och Emma ute på stan en sväng. Hamnade på Saliga munken och provade deras öl...eller två. Tjoho... Trevligt värre! Lilla skrutt sov hos sin pappa.

Alicia, Liza och jag passade på att ta en sväng på Finspångs marknad i fredags. Mysigt men trångt... Lite mat och mys hemma hos mamma och pappa efter det.

I lördags blev det skolavslutningskläder-jakt. Tjejen kommer bli så fin!! Dagen avslutades hemma hos mig med trevligt sällskap (Anna o Jennie) och "lite" vin. Mycket trevlig kväll. Ja, Alicia sov borta då med.

Idag, mors dag, har vi hunnit med att vara på crossbanan, hälsat på Fredriks familj och jag o Alicia åt kvällsmaten hemma hos mamma och pappa. Jag fick ett så gulligt kort av Liza. Typ bonus-mamma kort och en pepsi max. Gulliga gulliga tjej!! Hjälp vad glad jag blev.


Maxihuset-dag!!

Efter en lugn och skön morgon här hemma plockade Alicia och jag upp Martina och for till stan. En soft dag. Fyndade lite sommarkläder till skrutt. Ett besök på Mc Donalds blev det visst också. Dom har ju börjat med glaskampanjen igen ju... (Ja jag är svag för colaglas...)

I morgon blir det babysim och mys i stan med Alma och Emma. Jag ska sova... Alicia tycker att 5 är en alldeles lagom tid att vakna. Ska vi byta Camilla? Hihi.



Arg som ett bi!

J*vla fårskallar. Åhh... något irriterad. Har ju för sjutton inte kunnat genomföra ett endaste samtal (typ) utan ngn som helst störning. Ja, jag har blivit pålurad TELE 2. Helt idiotiskt. Dessutom bundit upp mig på skiten i 2 år?! SÅ bara 1 år och 360 dagar kvar, typ.  Jag blev lovad samma täckning/samma nät som Telia. JA ELLER HUR? Klart som fan att skiten är billigt för det går ju inte använda telefonen... Åhh....


Alicia gungar!!


En "egen" helg!!

Lilla plutt sov borta både fredag och lördag natt. Allt hade gått alldeles utmärkt och jag behövde verkligen det. Jag har samlat såå mkt ny energi. Nyttigt på alla sätt och vis.

I lördags blev det bikinijakt för Fredriks och min del, eller iaf för min del... =) Typ efter 40 olika provade modeller kände jag hur sakta men säkert tålamodet och självkänslan höll på att försvinna totalt. Gav mer eller mindre upp och lät Fredrik bestämma vilka jag skulle prova... Erkänner att jag borde gjort det från början. Den satt riktigt bra. Tack snälla du för tålamodet och för den bikinin. Tack!!!

Kvällen blev massa tv-mys och smarriga räkmackor. Idag har vi varit på crossbanan hela dagen, styrt med allt det praktiska så att alla andra kunde åka. Men idag på eftermiddagen blev min Alicia absitens väldigt stor... Oj vad jag saknade. Har inte varit ifrån henne så länge, någonsin.

Lite bus och lek ute i trädgården och sedan kvällsmat och sovdags.

Vilken helg det har varit!!

 


Kärlek. För alltid.


Soffmys!!!


Sommarvärme!!!

Tog ett beslut idag, ett beslut som nog ändå blir bäst för både mig och Alicia i längden. Jag kommer jobba 100 % i höst. Mitt hjärta säger något helt annat men förnuftet säger att jag måste. Jag måste komma på fötter igen. Jag vägrar ha det såhär... det är knäckande. Tror inte man förstår det förrän man har befunnit sig i det.


Sötnosen fick nästan tag på sin älskade kanin...


Mammas bästa tjej!!!


Lära-gå-vagns promenad!


Vårbilder!



Alicia och jag hittade värsta stället med gullvivor. Vilket också är den absoluta favoritblomman för min del. Så kul att hitta ett sådant ställe och kunna plocka några utan att "förstöra"


Äckliga små kryp...

Det är så mycket som snurrar i huvudet för tillfället. Känns inte som jag orkar med allt. Det är bara att inse att jag räcker inte till, inte till det som förväntas av mig och än mindre det jag vill. Ska det kännas så? Ska det vara såhär? Kära vänner och familj, ta inte åt er nu!! Men jag känner mig ensam... så svårt att förklara. Vem är jag? Varför kan inte alla bara få må bra för? Känner mig som den största egoisten för tillfället...


Möte på jobbet igår. Känns faktiskt väldigt okej att börja jobba igen. Det blir kul med lite nytt arbetssätt. Från att ha jobbat mest med dom större barnen kommer "min" grupp bestå av dom allra minsta. Det som jag verkligen håller alla tummar och tår för är att det ska gå att hitta en lösning när det gäller mina arbetstider. Önskar sååå att jag kan få den lediga dan, en dag med Alicia. Hoppas hoppas är det enda jag kan göra.

Plockade upp mitt lilla busfrö i morse. Ett gnälligt sådant... Ingen bra dag. Alicia har haft sin första fästing också. Äckliga små kryp!! Jag höll och Emma plockade snäll bort den. Vi har hunnit med en lunch med Martina och kvällsmat hemma hos mamma och pappa.


Dags att uppdatera lite...

*Ullaredsresan blev hellyckad

*Mkt trevlig fest igår

*Härligt väder, VÅR

*Mysig helg med Liza och Fredrik

*Springturen ikväll kändes mkt lättare än förra gången

Nu; Kvällsmys med Wipeout

Bilder!!

Ett litet busfrö på rymmen...



Alicias foppatofflor


Gissa vem som blir arg när det tar stopp...


Charmtroll


Kärlek


Dags att sova, för i morgon...

... bär det av till Ullared. Jiho... =)

Alicia 11 månader!!!



Min lilla stora tjej är snar ett år. Ett år!!??


Hur svårt kan det vara?!

Auktionerna på Tradera gick bättre den här gången, men hur svårt ska det vara att förstå att bud är bindande. Det saknas en betalning och det gör mig riktigt irriterad. Får ingen kontakt med köparen heller. *suck*

Precis hemkomna från babysimmet, utan sjuka Alma. Kändes tomt! Nu har jag dunsat ner i soffan och bestämt mig för att inte se alla måsten runt omkring och bara njuta medans skrutt sover.


Störtkär!!

Alicias Emmaljunga City Cross ska säljas. Någon som är intresserad? Anledningen är att jag föll pladask för Scootern. Pink Check är färgen. Var tvungen att ringa och boka den. Så kär blev jag. Snälla mamma o pappa är väl ägare till den innan jag fått pengar för den andra. Alicia verkade också nöjd efter premiärturen.


Kråkvilan!

I söndags spenderade jag och älsklingen eftermiddagen på Kråkvilan. Jag har visst vid ett svagt ögonblick lovat att prova... men vid närmare titt på hur det fungerar och ser ut vet i sjutton om jag vågar. Men det ser himla kul ut. Kul men dammigt.


Utebilder med dom bästa!




Sååå mycket som händer...

Jag hinner ingenting känns det som. Plutt och jag är hemma för tillfället. Träffat massa goa vänner idag. Idag så unnade jag mig en glass oxå, riktigt god. Annars är det hårda tag för tillfället, inga onyttigheter och massa promenerande. Jag har kunnat passa på att gå när Alicia somnat. Inte lika läskigt att gå på stora vägen själv som med barnvagn. Det känns ändå skönt att kunna se resultat. Det presenteras nog på Alicias 1-års dag. Hua... inte långt kvar. Hon börjar bli stor och kan så mycket. Jag älskar att se hennes utveckling. Älskar Dig min skatt av hela mitt hjärta!!! 


Vi två!


Vi vid spegeln igen... =)


RSS 2.0