Dag 07 – Min bästa vän

Camilla, vår vänskap är något helt speciell. Önskar så att jag hade mer tid, men jag vet att Du vet. Miss you! Ett stort grattis på din födelsedag. För alltid! <3


God morgon!

Här blev det sovmorgon till halv åtta. Det är inte jag bortskämd med precis. Vet inte hur många gånger hon vaknade igår kväll och tidig natt men otroligt mysigt att vakna av att någon sitter och säger "mamma" "mamma". Nu har vi ätit frukost och funderar på att gå ut en sväng. Inga fler prickar och inget mera kladd i ögonen. Skönt.


Me!


Upp med humöret. Lev livet. Tiden kommer aldrig igen. Njut av dagen. Snart är hon stor. Tänker tillbaka på bebistiden. Saknar. Njuter av att se henne utvecklas. Sakta men säkert börjar jag få koll på min ekonomi igen. Bara några skulder kvar. Dagens problem är att hitta en bilstol till på mån. Mamma och pappa ska hämta skrutt på förskolan så att hennes första riktiga dag där inte behöver bli till 17.30. Natt natt. 


Saknar min föräldraledighet!

Satt och blickade tillbaka på alla bilder. Hittade kort på Alicia och Alma. Saknar verkligen den tiden. Så bäst det kunde bli trots allt.


Dag 06 – Min dag

Alicia väckte mig någon gång inatt och vi delade sedan säng resten av natten. Mys, i alla fall när hon ligger still. =) Vid sju vaknar godingen som är snorig, varm men ändå så glad. Älskar hennes morgonhumör.

"Back back" så ålar hon ur sängen och ner på golvet. Hon tycker väl att det är dags för mig att också kliva upp när hon kommer in igen och säger "Bajs" "Bya böja". Upp och in till badrummet. Känner mig rätt grundlurad när blöjan åker av...

En lugn förmiddag hemma. Sedan lunch hos mamma och pappa. Promenad och Alicia sover i vagnen. Mellis och tvättstuga på eftermiddagen och sedan en snabbhandling på ICA. Vi pantade flaskor innan vilket var nödvändigt för att sedan handla. Januari är ingen rolig månad. Blä!

Hem och bara vara. Alicia är gnälligare än gnälligast. Ligger still i soffan??? Lite vindrovor och sedan igång igen. Kvällsmatsfix och snabbdisk. Måste skryta lite när det gäller min snabbhet i att diska.

Handboll på tv:n och Alicia leker med duplot nedanför. Så kul att se henne leka. Heja Sverige och sedan pyjamas, välling, tandborstning och nattning. Upptäckte några prickar. Vattkoppor? Hmm. Nu sover hon i alla fall och jag ska göra ingenting.


Linas önskelista!

Är i stort behov av så mycket... Känns som jag ligger efter. Typ alla byxor blir ju förstörda på jobbet. Blä!

*Jag vill till IKEA

*Klippning!

*Riktigt schampo. Alla är ju helt värdelösa, det är nog det som gör mig mest frustrerad för tillfället. I-landsproblem men ändå.

*KLÄDER till mig för en gång skull

Dessa vidriga "små" kryp!

Ahhh. Spindel i tvättstugan. Gissa storleken på den om ni vill. Ärligt, jag blir gråtfärdig och vet inte var jag ska ta vägen. Disktrasan blev inte ursköljd... jag klarade inte av det. Hängde den på elementen och gick... =( Eller flydde kanske man ska kalla det. Det är inte första gången jag upptäcker odjuren där nere...


Lunch med mamma o pappa!

Alicia ligger och sover. Jag tvättar, plockar och ska upp på vinden en sväng. Vi har varit och ätit lunch med mamma och pappa. Fiskbullar, potatis och ärtor. Mmm! Borde åka och handla en sväng det är rätt tomt i både kyl och skafferi. 

Alicia vaknade snorig, varm och med kladdiga ögon... Jag är inte förvånad. Hon har ju klarat sig nästan 2 veckor på förskolan, så nu var det dags. Det har inte runnit något under dagen men hon är lite röd i ögonen... stackars.  

Saknar kameran med alla bilder. Den är kvar hos Fredrik. Typiskt.


Dag 05 – Vad är kärlek?

Mycket bra fråga. Finns den? Kan man lite på den? Kärleken till sitt barn slår allt, jag menar allt. Besvarad kärlek är den bästa och det i kombinationen med kärleken till sitt barn. Det är anledningen.


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Frukost: Fil och smörgås

Fm: Fredagsfika med bulle och snickerskaka

Lunch: Kyckling i currysås med ris

Em: Smörgåsrån

Kvällsmat: Klyftpotatis, kött, sås

Nu: Ett glas vitt och choklad...

Inte den nyttigaste dagen i mitt liv...

Alicias inskolning!

Alicia har börjat förskolan. Inskolning pågår och det är tufft, riktigt tufft. Jag om någon vet ju att det går över men det hjälper inte. Det gör förbaskat ont i mammahjärtat. Hämtade henne där efter jobbet, hon grät inte när jag kom så det kändes skönt. Förmiddagarna är tydligen jobbigast för henne, förutom när dom är ute. Alicia är först ut och sist in. Det gör mig glad, jag älskar också att vara ute. Det är ett nytt ställe och mycket som ska fixas... jag hoppas att dom har tid för barnen också... Nu har vi en helg tillsammans, så otroligt efterlängtad.


Ensam fredagkväll...

Jahopp... så blev det. Jag kände att jag ville ha en helg hemma med lilla skrutt. Fredrik kom och typ vände i dörren. Grymt besviken... Men någonstans bortom alla tårar och besvikelse så tror jag att jag förstår. Men iaf. Det är aldrig min tur. Jag längtar ständigt efter något som jag aldrig får. Hate it. Orkar inte bli besviken hela tiden.


Gotland. Sommarminnen...


Dag 03 – Mina föräldrar

Mina underbara föräldrar heter Acke och Kerstin och bor i samma lilla by som mig. Nära, praktiskt men ändå inte så man ser varandra. =) Utan dom vet jag inte hur jag hade klarat mig när mitt liv rasade samman. Lite skämtsamt brukar deras hus kallas för lanthandeln... Utkörning förekommer dessutom. Tack för att ni finns, finns där för lilla skrutt och mig. Ibland är man inte så stor som man tror och jag är nog lite smått bortskämd...


<3


Just en vanlig onsdagkväll.

Känner mig HELT slut. Funderar mest på hur jag ska orka. Måste komma fram till en lösning. Min psykolog har givit mig tänkvärda hemläxor. Gillar henne jättemycket.

Jag lämnade liten skrutt på förskolan i morse. Hennes "fröken" fick i princip dra loss henne från mig... Åhh vad jag tycker det känns hemskt... Vi hade i alla fall en mysig kväll hemma igår och på fredag får jag hämta henne. <3


Tjoho, livstecken från oss!

Ju mindre bloggande det blir desto mindre blir orken att göra det. Jag vill ju få med allt och oj vad mycket jag "missat" att berätta, skriva och visa. Därför får det bli vissa delar när jag känner för det. För jag vill blogga även om jag inte har samma tid och ork till det längre. Så, ikväll börjar det med ett livstecken och jag får helt enkelt sänka kravet på mig själv.


Den vanliga bilden...


Och så här "lätt" är det att fånga skrutt på bild för tillfället...


RSS 2.0