En effektiv helg!

En helg då våra sötnosar har varit på annat håll. Vi har pratat, haft sovmorgon, varit uppe sent och jag har läst och njutit med gott samvete. Trodde aldrig jag skulle komma dit. Men det gick ju. =) Sedan fick vi rycket att göra ordning ett rum till Alicia. Wieee! Jag blev helnöjd med resultatet. Tack älsklingen! <3 Inredningsmässigt får det växa fram. Men jag tänker att hon ska börja sova där när hon blir frisk. (Magsjuk igen...)



Alicia i sitt nya rum


Dag 09 – Min tro

Min tro... så svårt. Tror nog ändå på någon form av "rättvisa". Tror att många saker är möjliga om man vågar att tro på dem. Men jag har nog svårt att se någon djupare tro än så. Tror på framtiden!!

En vanlig onsdagskväll!

Mamma och pappa hämtade skrutt på förskolan. Det blev onsdagsmys hemma hos oss. Så skönt att bara få ägna kvällen åt Alicia. Maten fixad, disken fixad... Bortskämd och så oerhört tacksam!!


En halv planeringsdag!

Planeringsdag för min del idag. Blev iaf en halv dag. Sedan dags att hämta skrutt med dålig mage. Vi får väl se var det tar vägen. Hoppas bara inte magsjuka en gång till... Skrutt ligger och sover och jag passade på att fastna här en stund. Trevlig helg!


Dag 08 – Ett ögonblick

När Alicia föddes. Utan någon som helst tvekan det bästa ögonblicket i mitt liv. Att få hålla henne nära första gången. Vilken känsla. Något helt magiskt, en stund jag kan längta tillbaka till. MIN Alicia.


Alicia!


För mig är du det bästa som jag har.
Ditt skratt, ditt leende, du är helt underbar!

Jag älskar att få mysa, gosa och busa med dej.
Du är mammas finaste lilla tjej!


Nu blev det sådär länge sedan igen...

Det är så mycket som händer, hela tiden. Alicia har börjat acceptera förskolan, otroligt skönt. Det är mest jag som har ångest över hur mycket av sin vakna tid hon faktiskt tillbringar där, men det är en helt annan sak.

Älsklingen och jag har firat vår ettårsdag också... Det blev en returmatch i bowlinghallen. Vet ni om hur mysigt det var att bara få vara helt själva en stund?!

Känns som jag är på banan igen och pusslar med rätt/mina pusselbitar. Jag har en ny bild framför mig och då kan man ju inte använda gamla pusselbitar för det blir en sådan frustration. Hur man än gör så passar dom inte!!! Nu lägger jag mitt pussel och det är helt nytt. =)



RSS 2.0