Nu har jag slagit in 24 små paket!

Ah... så mysigt det var. Vilket pyssel. Så kul att få göra det till Alicia. Visst hon är liten, ja vet. Mina gamla tomtar sitter nu fint på väggen med 24 små söta paket. Julkänsla? Ja, faktiskt! Tror nog att liten tycker snöret och pappret är roligast, men i alla fall. =)


Dom borrar fortfarande...

Behöver jag säga hur less jag är på detta oväsen? Gha.... Det låter typ som dom är i min lägenhet och borrar...

Har en sak till att säga!

Please, sluta borra.... är så less på detta brummande PRECIS utanför fönstren. Dom borrar tydligen efter bergvärme... Öronproppar, ja tack!

Inte lika effektiv idag!

Har några timmar för mig själv nu. Har tänkt att utnyttja tiden genom att bara vara... Det går inte att ha som motto att man måste göra allt det tråkiga för att med gott samvete unna sig det roliga. Då kommer man ju aldrig dit?! Så, nu har jag tagit en låååååång dusch utan att behöva ha öronen på helspänn och jag tänker strunta i diskberget och gå och lägga mig i soffan och se på en film!

1:a advent på flera sätt!

Alicias första 1:a advent. Föntstren blev tvättade och dammråttorna uppätna av dammsugaren. Mamma och pappa kom och hade mysigt adventsfika med oss. Första ljuset är nu tänt!


Jag som skulle vara lite effektiv...

Hm. Hamnade visst framför datorn. Dom där fönstren lockar inte... Tänkte försöka få lite julmysigt här hemma idag. Julstjärnor ska inhandlas och paket ska slås in.

Jag har precis bokat tågbiljett till min syster. Wiie. Spännande att åka tåg med Alicia. Det blir första gången. Nä, måste passa på nu när jag är själv en liten stund... även om det var roligare att leka med bilder.

Min stoora tjej


Världens bästa lördag!

En superduperdag som Alicia och jag avslutade hemma hos mamma och pappa med god mat. Nu blir det lite Robinson! Jag mår bra, härlig känsla!

Behövs inga ord...


Ingen cola!

Wohoho! Vet ni. Det är sant. Jag har klarat mig en hel månad utan någon form av cola. Inte en endaste liten droppe! Jag är sjukt stolt. =) Det gick ju!

Dags för ett inlägg kanske...?

Igår var Alicia och jag och hälsade på Anna, Alfons och Wilma. Wilma kröp!? Ahh... gör bebisar det så snart? Det går ju inte att fatta hur fort allt går. En supermysig dag med prat, sol och en lååång promenad. Det var precis det vi behövde.

Idag har jag börjat projektet "tvätta fönster". Jag avskyr verkligen det. Det blir ju inget bra hur man än gör... Efter ett tag började det skymma och då kändes det genast som resultatet blev som jag ville. Kanske kan bero på att man inte såg så mkt längre, men det är helt klart bättre än innan. Nu har jag tjuvtänt ljusstaken och slingan på balkongen lyser så fint. Jag har bestämt mig för att försöka njuta av att det snart är jul.

Hittills har julen och julsakerna fått mig att må illa. För mkt känslor som ligger kvar. Blä! Det är snart ett år sedan som den här "cirkusen" började. I år ska jag i alla fall fira jul med dom som åtminstone vill vara med mig. I år ska jag fira jul i lugn och ro. Punkt! Det ska bli min vändpunkt. Jag tänker fira nyår med någon som inte tittar på mig och tar i mig som om jag vore pestsmittad. Det ska bli bra! Jag ska göra fint här hemma. Göra fint på mitt sätt. För jag tycker faktiskt om den här högtiden. Alicias paketkalender ska hängas upp på väggen och jag tänker skaffa mig en liten minigran. På mitt sätt. Emma och jag har bestämt oss för att baka lite lussekatter också. Mysigt! Det ska bli bra. Jag vill verkligen det. Även om det kommer bli tufft.


Irriterad...

Suck. Jag har haft på mig dom nya jeansen 1 gång. Nu har en knapp lossnat. (Nej inte den i midjan.) Det blir en snabbvisit till stan och tillbax igen. Hmm, ngt irriterande... Ska det vara så?

Man ska gå på magkänslan!

Det är precis det jag gör för tillfället. Jag mår prima! =) Sov gott allihopa!

Alicia kan sitta!!!!

Wiee. Kolla in min duktiga tjej. Förra veckan visade hon inte en tendens till att hålla balansen på egen hand... Men nu!!! Spelade in en film med henne också. Ah... vart tog min lilla bebis vägen?


Alicia önskar sig mer kläder... =)



Titta så fina. Lägger till det på Alicias önskelista. Strl. 80. Hon har visst så mkt kläder i 74...

Det blev en tur till Maxihuset

Lånade lite pengar av mig själv och åkte till Maxihuset. Smart va? =) Har i lugn och ro bara strosat runt och provat jeans. Nu har jag ett par som sitter betydligt bättre och jag har något att ta på mig på ons. Dax att träffa kollegorna, det ser jag fram mot. Nu är det sängdags... skrutt krånglar värre än jag vet inte vad för tillfället... ikväll har hon nog bara vaknat 4 gånger... än! Sov gott allihopa!

Vilken dipp jag fick...

När Alicia åkt och dörren stängdes igen brast allt! Tårarna bara sprutade... lade mig på soffan och tyckte allmänt synd om mig själv. Efter en stund fick jag prata av mig på Camilla. Skönt. Upp på benen igen och jag har lyckats få ordning på kaoset som visst kallas lägenhet. Rensat min tankar, inte samma kaos som förut. Jag skulle egentligen åkt in till Emma med familj, men orkade bara inte. Det kändes som om jag inte hade någon ork och Alicia hade flängt runt tillräckligt för dagen. Hämtade hem min skrutt och vi hade världens mysigaste kväll. Jag får en stund för mig själv i morgon också. En stund att tanka enerigi, en energi som jag bara vill ösa på min underbara dotter!!


Ingen lust

Det märks på bloggen när inspirationen finns och inte. För tillfället är den nog noll. Ingen enerig till något känns det som. Jag blir så när det blir för mycket... just nu vet jag inte i vilken hörn jag ska börja. Känner mig likgiltig. Skit samma liksom... Blä!!! Lägenheten är ett kaos och jag likaså. Passar bra ihop. Orka.

Ni vet den där känslan...

... när man ska iväg och det finns INGET i garderoben som duger. *morr* När jag inte ens kan leta fram ett par jeans som sitter bra så känns det ganska hopplöst att få ihop något. Nästan så man har lust att strunta i alltihop och låsa in sig. Dags att väcka skrutt och hoppa i dom pösiga, urtvättade jeansen och ge sig iväg. Trevlig lunch med Martina väntar!

Ensammare än ensammast...

Egentligen inte, men ibland känns det så. "Inget" blev som planerat. Camillas dumma plugg borde väl någon annan kunna göra, visst?! =) Så kan du komma hit i stället! Tycker synd om dig, vet hur du sliter. Ingen film, jag förstår det är inte det!! I morgon blev det inte heller som tänkt, ev att jag skulle fått lite egentid men så blev det inte.

Så blir det ibland, jag vet. Men men.

KRAM till min vänner ni är bäst!

Alicias önskelista del 1

Det kanske är lite mer åt hållet vad jag tycker att Alicia önskar sig... men i alla fall.

*Presentkort Lindex och H&M

*Pekbok med djur

*Me to you nalle

*Laban påslakanset till sängen (grå)

*Hello Kitty klosslåda

*Bu och Bä böcker

*2-pack pyjamasar från Friends (rosa/vit strl. 74)

*Bamsehaklappar

*Bamse snuttefilt med lappar

 


Min söta lilla katt

Ibland är inte alla köp sådär genomtänkta och praktiska, men jag kunde inte låta bli den vita lurviga jackan med kattöron och rosett. Det gick inte att motstå den!


Namnsdagskalas!!

Idag är det fest. Grattis på namnsdagen Mamma, Syster, Ida, Anni, Alicia och så ett grattis till mig själv. Elisabeth!

Det har inte hänts så värst mycket här, bara myser och har det bra. En promenad innan regnet. Betydligt trevligare. Tänkte på en sak idag, som irriterar mig! Främmande människor låt bli att pilla och gulla med mitt barn på kinden!!! Det känns inget vidare att främmande människor kommer fram och stryker sina fingrar på hennes kind hux flux. Skulle ni vilja att folk kladdade på er med era fingrar?! Vet inte om jag överreagerar men ändå.

Promenad i ösregn...

... då blir man ganska blöt. Jag kunde vrida ur kläderna när jag kom hem. Alicia känns bättre idag och har nästan inte sovit något alls. Hmm? Två korta stunder på eftermiddagen, that´s it.

På eftermiddagen hände något oväntat. Det knackade på dörren. Blombud! Till mig liksom. =) Wiie! Det har aldrig hänt. Jag är fortfarande chockad men väldigt väldigt glad!

 


Det blev en tidig kväll...

Det gick ganska bra hos fotografen i alla fall, men Alicia är riktigt svårflörtad för tillfället. Nu är problemet att välja... Helt omöjligt. Alla bilder är ju charmiga på sitt sätt.

På em. hade Alicia feber... Hmm? Jag känner mig småkonstig. Hoppas inte på någon mer förkylning. Tyvärr ställde vi in det tänkta besöket hos Anna, Wilma och Alfons. Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt, både för hennes och min skull.

God morgon!

Fast Alicia kunde ha sagt god moron kl. 5!! Morgonpigga lilla busfrö... Men så är det. Nu pysslar vi med det sista innan färd mot Norrköping och fotografen. Spännande.

BVC-besök

Idag har vi varit på BVC-besök. Alicia fick den "vanliga" vaccineringen... den ena måste ju göra jätteont. *stackars* Vägd och mätt, växer som hon ska. Skönt.

Efter det for jag iväg en sväng till Maxihuset. Tror att jag ÄNTLIGEN har hittat kläder som jag är nöjd med. Provade dom på henne ikväll och jag måste säga att dom satt riktigt bra. Håll tummar och tår att hon inte tycker fotografen är alltför läskig i morgon. Min lilla tjej börjar allt bli tykänslig.

På eftermiddagen var vi hemma hos Bodil på en riktigt mysig babymassage. Ahh, så mysigt det var. Det tog jag verkligen till mig. Jag kommer med glädje att "öva" de olika momenten. Efter att ha spanat in sin omgivning tyckte nog även Alicia att det var rätt så mysigt.



Jag är med och tävlar!!

Jag är med och tävlar. Hoppas att vinna en fotografering av duktiga Emma Larsson.

http://emmamariia.webblogg.se/2009/november/vinn-en-fotografering.html


Alicia och sin palsternacka!

Söta söta bebis. Så mycket det är som händer. Jag hinner inte med... Nya ljud, blir allt stadigare att sitta med stöd också. Alicia fick sitta upp en liten stund i vagnen, när hon inte orkade mer lutade jag ner ryggstödet. Det resulterade i ett illvrål... Hon vet vad hon vill. Senare på eftermiddagen hade jag en sällskapsjuk liten tjej. Jag fick liksom inte försvinna ur synfältet... det gick inget vidare att baka sockerkaka. Inte det viktigaste heller för den delen. En riktigt mysig hemmadag har det blivit idag. I morgon är det dags för bvc-besök. Undrar hur stor hon är nu?


Jag vann i TP...

nästan i alla fall. Vi var i lag så jag kanske inte ska ta åt mig äran. =) Alicia och jag hade en riktigt trevlig kväll hemma hos Martin och Martina. Så underbart att umgås med vänner och känna att man kan vara sig själv till 100 %. Visste ni förresten vid vilken ålder igelkottarna blir könsmogna och hur långt en krokodil kan sträcka ut sin tunga? Måste ju höra till allmänbildningen... Alicia somnade sött på soffan och jag hade inte hjärta att "slita" upp henne och ut i regnet. Jag blev erbjuden en plats på soffan jag också. =) Tror nog allt att jag har tandborstar över halva Sverige snart... Martina kläckte då den geniala idén att jag kanske kunde ha en i skötväskan. Smart! Den har jag ju alltid med mig.

Jag var och kikade på huset igår. Jag kommer fortfarande tycka att det är ett guldkorn men på tok för mycket att göra för mig. Läget är oslagbart, men det är tyvärr inte rimligt... Jag måste nog vara lite realist också. Härligt att ändå drömma och känna sig fri!!

Nytt problem...

Varför hamnade jag här för... jag ska ju dammsuga... =) Men min gamla text dyker upp i headern ibland. What?! Hmm det måste undersökas. Roligare än att dammsuga iaf.

God morgon!

Sitter här och äter frukost. Samlar energi för städning av lägenhet... När Alicia för en gångs skull somnade om efter 04.30 så ska man iväg. Orka. Vid kvart över 8 kollade jag förvånat på klockan. Upp, göra henne i ordning, packa med sig allt och så ut i regnet. Kändes riktigt jobbigt att lämna henne idag... Nu sneglar jag bara på klockan och väntar på att få hem min bebis. Men om jag sysselsätter mig så borde ju tiden gå betydligt fortare.

Husvisning!

I morgon ska jag gå på husvisning. Drömmarna är det INGEN som kan ta ifrån mig. Så det så. Jennie och jag har gått förbi där flera gånger och konstaterat att huset är tomt. Ett-tu-tre så fanns det på hemnet. "Mitt" hus, den fantastiska trädgården och jag bara ser all potenial framför mig. Ååå om det ändå hade varit om ett år. När jag åtminstone har en inkomst. Det är ett guldkorn!! Världens lugnaste område och grannar på lagom avstånd. Jag är kär. När jag ringde till mäklaren och anmälde mig så sade hon glatt att; Ja då lär ni inte bli ensamma. Det har ringt hela morgonen! Hmm, alltså är det många mer med mig som har hittat det. Det lär skena i pris... På vägen hem från mamma och pappa diskuterade pappa och jag huset. Tack för att du lyssnade!!

Tusen tack!

Aha, tack för tipsen snälla ni. Nu är den jättestor istället men jag förstår principen. =) Gissar att det kommer bli mitt kvällsnöje. Så skönt att känna att Ni finns där. Kommentarer är guld värda och roligt att några "nya" har gjort små avtryck.

Depp depp depp...

Åh, irriterande. Tidigare idag gick jag och funderade på att göra ett inlägg om hur bra allt har känts på sista tiden... Varför gjorde jag inte det för?! *Suck* Mina nedgångar kommer alltmer sällan, vilket känns otroligt skönt!!! Det som är det jobbiga är att det inte går att förutse eller styra när dom kommer. En liten del handlar väl om att jag VILL så otroligt mycket, men begränsas av både det ena och det andra. (Jag är fullt medveten om vilken pessimist jag är för tillfället.) Jag vill inte vara ensam... =( Jäkla tråkiga gråa november. Bort! Men det är upp till varje människa att trivas med sin tillvaro. Ta sig i kragen och göra något åt situationen. Uppskatta och se det man har istället. I morgon tänker jag hitta på något kul. Frågan är vad?!

Nu behöver jag gå till sovrummet och nosa på liten älskling som sover. Där hittar man många svar!!!

!&"%&¤ HJÄLP!!

Nu har jag provat 1 miljon olika sätt att få headern att bli lika bred som bloggen... Förstår ni vad jag menar?! Hjälp mig...

Inspirerad

Hmm, har kikat runt på en del bloggar och "alla" mer eller mindre renoverar och ändrar. Blev också sugen. Envis som jag är; Jag kan inte så mkt men vill lära mig själv... Så 2 timmar senare har jag iaf en ny header. Jag är inte nöjd med den. MEN jag vet hur jag får dit den. =) Nu orkar jag inte pilla mer... Dags att hämta tvätten från tvättstugan.

Alicia 5 månader!



Var tar tiden vägen egentligen? Hmm. Min lilla lilla bebis.

Sovmorgon blev det! Behöver knappast säga hur otroligt skönt det var. Annars har vi varit inomhus hela dagen. Jag mår fortfarande inte helt hundra och har lite feber kvar. Fixat med några saker; Avbeställt onödiga tjänster till mobilen, sett över tv-kanalerna, sänkt hastigheten på bredbandet. Satt in alla papper på sin rätta plats. (Det tog ett tag...) Skaffat fram alla uppgifter som behövs inför bostadsidragsökandet. Ett samtal kvar till försäkringskassan bara. Jag måste få ordning på ekonomin. Nu har jag precis avslutat sorteringen av bilder. Dags att skicka in en drös för framkallning. Sängen nästa!


Likheter?

Jag tycker det är så svårt att säga vem Alicia är lik. Har svårt att se likheter med mig själv. Den här bilden tog vi på oss nu ikväll. Ingen superbild, lika trötta båda två. Men det är nog första bilden som jag kan säga att jag ser vissa drag i alla fall. Känns kul.


Vilken dag!

Vaknade tidigt (03.50) av Alicias små gulliga ljud. Kände mig förfälig, ont, feber, huvudvärk... Gick upp och tog värktabletter och matade skrutt. En glad och pigg skrutt som absolut inte ville somna om. Så hemskt att ligga där ensam och känna "hjälp hur ska jag klara den här dagen". Nästan en känsla av panik. Insåg att jag behövde hjälp. För att jag ska be om hjälp behöver saker och ting gå ganska långt. Jag skäms nästan för att göra det. Men det som känns bra är ändå att dom i min närhet vet att när jag väl gör det så behöver jag verkligen hjälp. Mamma och pappa ordnade så att jag hade mat för dagen och Alicias pappa kom och hämtade henne. Efter lunch hade jag tid för mig själv... låg bara i soffan och halvsov. Tog en dusch för att känna mig lite fräschare. Något mer var inte att tänka på. Så idag har det inte hänt särskilt mycket här hemma. 

Nu känns det i alla fall skapligt, fortfarande lite matt. Så efterlängtad sovmorgon i morgon!!!


Vaccinerad!

Nu är det gjort. Gjorde det bl.a. för Alicias och alla de svaga och utsattas skull. Själva sticket kändes inte men AJ min arm just nu. Känner mig lite småkonstig. Lite halvt skakig.

Plutt och jag tillbringade dagen hos Emma och Alma. Mysigt! Vi åkte direkt när vi vaknat. Fick frukost där. (Jag har börjat tröttna på mina knäckemackor med kaviar och vatten till frukost) Jag borde nog åka och handla lite...

Efter att ha lämnat Alicia hos sin pappa en stund mötte jag upp Martina. Fick också kika på deras nya bil. Så fin! Vill också ha en sådan när jag blir stor (får råd). Kvällsmaten blev hemma hos mig och Alicia. Martin och Martina bjöd på riktiga hamburgare. Tack! Jag hade iaf smör att steka dom i. *stolt*


Frustrerad

Har haft några dagar då jag grubblat lite... Måste få ordning på tankarna. Jobbigt att det finns några som inte går att dela med sig av liksom. Mest svammel, inget att bry sig om. Men i alla fall. =) En kudde har två sidor och jag har 3 i sängen... så brukar somna bra tillslut.

Idag kom den här känslan av maktlöshet/orättvis(het) Kan man ens säga så? Jag kan inte ta paus från "mitt" jobb och säga att det är lite mycket just nu?! Men å andra sidan vill jag ju inte det heller så varför haka upp sig. Jag vet ju att det är såhär det är. Frustrerande att jag ändå inte kan få styra över min tid. (Jo till viss del).

I morgon blir det kanske spruta för min del. Åsikter hit och dit men det lutar åt att det blir så.

Alicia och jag har haft en lugn kväll hemma. Hon behöver det. Vara hemma-äta-gosa-sova. Idag har hon inte vaknat någon gång på hela kvällen. Samband? Hon låg lite och "morrade" på sitt urgulliga sätt och somnade sedan med kanin på magen.

Nu ska jag också sova. Gick och lade mig alldeles för sent igår. Sovmorgnar existerar inte. Sova är inte allt, absolut inte men att någon gång få göra det... kanske på onsdag. Tråkinlägg, men sov gott!

Världens bästa pappa!



Det är det ingen annan som kan ha. Älskar Dig!

Titta vad jag har hittat!

Behöver knappas säga att jag vill ha... Ni som gått i min Bamseskola. Vad heter figurerna?


Alicias första gröt

Alicia har börjat smaka på gröt. Så duktig liten tjej. Igår provade hon att göra sådan där fina bubblor med gröt i munnen. Det sprutade ut gröt... Kladdfia. Måste köpa hem mer hushållspapper och en bättre haklapp som täcker lite mer.


Måste träden tappa alla löv?!

Det blev en mkt trevlig fredagskväll trots allt. Även om det inte blev som planerat. Ingen mat på O`Learys men super duper mat hemma. Tyvärr fick Jennie åka och handla själv medan jag väntade på att Alicias pappa skulle dyka upp. Jennie fixade fantastisk god kvällsmat bestående av älgkött. Jag ansvarade endast för potatisen...

Idag har dagen ägnats åt lövkrattning. Började med en städdag här i bostadsrättsföreningen. Kratta kratta kratta... när vi var klara traskade Alicia och jag hem till mamma och pappa. Vi fortsatte med samma syssla där. När jag samlat ihop en jäääättehög med löv försökte jag göra en matematisk beräkning om hur många vändor med skottkärran jag skulle behöva göra... Säkert flera tusen... Insåg ganska snart att det skulle bli för många för mitt tålamod. Hämtade en stooor pressenning. Där i rymdes det många löv vill jag lova!!


Bara 20 naglar kvar

Har haft manikyr här hemma. Alicia är såå otroligt snäll. Hon låter mig hålla fast hennes hand och klippa naglarna. När plutt somnat passade jag på att fixa till mina. Nu har jag bara tånaglar kvar. =) Dom får det bli när hon vaknar. Nu sitter jag här och väntar på att det ska torka... Har börjat använda överlack. Vilken skillnad?! Det håller sig fint mkt längre.

Ibland skäms jag för mig själv...

Var på ett fik och skulle köpa dom där supergoda muffinsen med choklad på och kolafyllning inuti. Ni vet!? =) När jag kom dit så fanns det ingen parkering. Ställde mig på personalparkeringen. Gick in. Där vid kassan registrerar min lilla tröga hjärna att Backstreet Boys låt Straight through my heart spelas. Jag skiner upp och spetsar öronen lite extra. Efter ett tag (när det känns som halva låten har spelats) så registrerar åter igen min lilla hjärnan att det är i min ficka som det både vibrerar och spelar. Pinsamt. Tittar mig lite omkring och hoppas att alla som retar sig på "den där människan som aldrig svarar" har fortsatt att fika i lugn och ro. Korkade lilla jag borde väl fatta att den låten inte spelas överallt som jag kommer... Jag trodde ju att det var radion som spelade låten, då kan nu ju föreställa er  hur hög ringsignal jag verkar ha... Jag som brukar skämmas för min pappa, men idag tar jag nog priset. Lagom när jag kikat på telefonen och ser att jag har ett missat samtal från Jennie så frågar tjejen i kassan om jag vill ha en påse. Svarar att det går bra i alla fall. Hon replikerar då med att; Ja du har ju inget barn med dig idag! (Nej nej jag kan väl inte varit där så ofta så att dom känner igen mig. Mycket konstigt... *ironi*)

Jaja, muffinsen var lika god som vanligt. Det viktigaste.

God morgon!

Vi har det hur bra som helst. Tyvärr håller vi på och packar ihop oss inför hemfärd.

Nu är vi framme

Vi åkte efter frukosten och det var lugnt med trafik hela vägen. Skönt. Alicia tyckte det var helt okej att åka bil idag och protesterade ingenting. "Pratade", plockade med sina saker och sov en stund.

Det blev en sushilunch med Camilla på stan innan det blev föreläsning för hennes del. Riktigt nice med sushibuffé. Mmm. Efter en liten promenad och en tur till Fältöversten så har Alicia och jag däckat på soffan. Hon med sin kanin på magen och jag med datorn i knät.

Börjar få lite småpanik... jag blir inte nöjd med några kläder som jag hittar till tjejen. Dom ska vara till ett speciellt tillfälle, gissa vad det kan vara?! Hehe.

Packat och klart!

Nu har jag precis lagt ner det sista. Så i morgon när vi vaknar är det bara att äta frukost och sedan styra nosen mot Stockholm. Härligt! Det blir att hälsa på Camilla i några dagar.

Dagen har i alla fall fortsatt bättre än vad den började. Alltid något. Det har varit en bra dag. Förmiddagen var vi bara hemma och efter lunch var Alicia hos sin pappa en stund. Kunde faktiskt koppla av ganska bra idag. =) Jag blir lika förvånad varje kväll/eftermiddag hur mörkt det blir så tidigt. Jag fick skippa sista svängen på min promenadsträcka. (Sträckan vid skogen utan gatlysen) Fånig kanske? Men sådan är jag.


Gäääsp

Det är efter sådan här kväll och natt jag inser hur bortskämd jag varit innan. Igår kväll vaknade skrutt flera gånger med ett skrik...?! Drömmar kanske? Amningen var det som fick henne att komma till ro. Dessutom så somnade jag på soffan. (Borde vara förbjudet med reklampauser i filmer) Vaknade strax innan 2 och kunde inte röra nacken... Gick och lade mig. Alicia vaknade hur pigg och glad som helst halv 3. Orka... Hon somnade om vid halv 4 och slog upp dom söta små blå kl 6. Sedan började vi morgonen med att kräkas i min säng och kissa ner hela sig på skötbordet. Hur dagen tänker fortsätta tänker jag inte ens föreställa mig...

Det blev en lila!

Precis kommit in efter en skön kvällspromenad med Jennie. Det var lite motigt innan jag kommit ut, men så skönt det känns nu. Bilen har fått vinterdäck. Tack för hjälpen Henrik! Jag vet att jag kan, men hjälp så tråkigt det är. Är det tråkigt tar det lång tid och så ska jag erkänna att jag inte är speciellt duktig på det. Tack! Alicia och jag har en ny skötväska också. En annan modell från Emmaljunga och så valde jag mörklila istället för svart. Passar perfekt till vagnen ändå.

RSS 2.0