icke fungerande tangentbord

tjoho, nu har det gått en hel vecka igen. ibland går tiden bara för snabbt o ibland känns det som den står alldeles still. vet inte vad som har hänt med mitt tangentbord, shift-tangenten har visst slutat fungera, ngt irriterande. blir inga stora bokstäver i det här inläget, orkar inte använd caps lock. vad illa de ser ut.... ahha blir galen man kan ju inte göra smilegubbar heller... nu inser man hur beroende man är av den tangenten. startar om datorn nu, hoppas på bättring....

de här inlägget skulle handla om ngt helt annat........... ahh, nej just de utropstecken går ju inte heller ne...

mors


Loka, istället för cola

Har faktiskt bara druckit 2 små coca cola sen 1 okt. Tror knappt själv att det är sant. Loka har blivit min ersättare för tillfället. (Vet att vi har bra vatten i kranen etc.) Men just nu är det Loka som gäller. Tänkte rangordna favoriterna.

                                                                              
1. FLÄDER/CITRON                   2. HALLON/GRAPE                          3. SMULTRON/CITRON

                                                                              
4. PÄRON                                  5.  JORDGUBB/GUAVA                6. NATURELL

                                                                              
7. CITRON                               8.  VILDÄPPLE                                9. APELSIN/HAVTORN

Mamma mia

I söndags var Martin och Martina här. De var på tiden. Åt supergoda kräftor (svenska, egen-kokta) massa vitlöksbröd, päron och goda ostar. Det blev ocskå dags för en omgång av "Vem vill bli miljonär". Ja vann. =) Till efterrätt blev de Ben & Jerry´s Cookie Dough glass. Den tackar man ju inte nej till direkt.
Väntar på kräftorna...


Igår var jag på bio med Jennie. Vilken helt fantastisk film. Se den! =) Man blir ju så glad.


Kvällen har jag spenderat i skogen med Emma, många fina trattisar blev det. Vilken lycka när man hittar ett helt gäng på samma gång och man bara ser fler och fler. Det var riktigt skönt ute och inga myggor. Ringde mammsen och pappsen och frågade om dom ville ha svamp. Orkade inte rensa... Hehe. Ska dit och äta svampmacka på torsdag.

RSS 2.0