Inspirerad

Hmm, har kikat runt på en del bloggar och "alla" mer eller mindre renoverar och ändrar. Blev också sugen. Envis som jag är; Jag kan inte så mkt men vill lära mig själv... Så 2 timmar senare har jag iaf en ny header. Jag är inte nöjd med den. MEN jag vet hur jag får dit den. =) Nu orkar jag inte pilla mer... Dags att hämta tvätten från tvättstugan.

Kommentarer
Postat av: Bodil Lindqvist

Hej Lina! hoppas du mår bättre, har en undran till dig, skriver här då jag tror du ser det snabbare än på fb :) Jag utbildar mig till instruktör i spädbarnsmassage och för att bli färdig så ska jag hålla min egna kurs med ca 4 "familjer" Det är gratis och kommer vara på lördagar klockan 10 i 5 veckor. Kruxet är att det börjar redan nu på lördag, men känner du att det blir för tajt så kan vi lösa det kanske i veckan istället o.s.v Nåväl undrar iaf om det är ngt du kan vara intresserad av? Hör gärna av dig på Fb så får du mer info eller ring/smsa mig på 0709-46 25 43. Försöker svara men jobber heldag imorgon så du vet. stor kram!//Bodil

2009-11-12 @ 21:52:32
Postat av: Emelie

Jättefint! Shit kom på att jag aldrig skrivit här ju, sorry, bara varit inne ibland och tjuvläst! =) Men jag hoppas allt är bra med dig och din söta dotter!! /Emelie från gravidgruppen (hon med tvillingarna)

2009-11-12 @ 22:07:23
URL: http://http://jasperosigge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0